Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη- “Είμαι σε μία φάση αναπροσαρμογής”

11:20 29/5/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην πρώτη του συνέντευξη μετά το διαζύγιο-βόμβα από τη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, δήλωσε ότι είναι σε φάση αναπροσαρμογής.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή των CoFounders στο YouTube για τις αλλαγές στη ζωή του αλλά και τον γιο του, που ορίζει τα πάντα στις αποφάσεις του.

Όπως τόνισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Είμαι σε μια φάση αναπροσαρμογής. Έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου, αλλά το πιο βασικό τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου

μου. Εκεί είναι η βάση, από εκεί ξεκινάνε όλα και από εκεί ορίζονται όλα. Πλέον, η σκέψη μου αλλά και ό,τι κάνω και πράττω, ειδικά από την ώρα που ήρθε ο γιος μου στη ζωή περιστρέφονται γύρω από εκείνον” τόνισε και πρόσθεσε:

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Χωριστοί δρόμοι έπειτα από τρία χρόνια γάμου

“Βρίσκομαι πλέον σε δεύτερο πλάνο, μην σου πω και σε τρίτο, μην σου πω και στο πολύ πολύ βάθος. Δεν ξέρω αν έχει τύχει να δεις ταινίες του Αγγελόπουλου όπου σχεδόν οι ηθοποιοί, ακόμη και οι πρωταγωνιστές, βρίσκονται κάπου στο βάθος, δεν ξεχωρίζουμε, βλέπουμε το τοπίο. Οπότε προτιμώ και μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτό που ζω αυτήν τη στιγμή, γιατί συναντιέμαι με τον γιο μου, με το παιδί μου, τον μαθαίνω, με μαθαίνει κι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα”.

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης χώρισαν έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου, ενώ έχουν αποκτήσει και έναν γιο, τον Αναστάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα