H JLo ανακαλύπτει τα μυστικά της στο τεύχος Μαΐου του αμερικάνικου Instyle

19:08 16/4/2021 - Πηγή: InStyle

Την Jennifer Lopez την αγαπάμε. Με ό,τι καταπιάνεται αυτό το κορίτσι μοιάζει να αγγίζει την τελειότητα. Ίσως όχι όμως και στην προσωπική της ζωή. Μπορεί πριν λίγες εβδομάδες με τον Alex Rodriguez να είχαν διαψεύσει δημοσιεύματα που μιλούσαν για χωρισμό, ωστόσο με μια ανακοίνωση, αποκάλυψαν πως η σχέση τους που μετρά από το 2017, ολοκληρώθηκε.

“Ποιος είπε πρώτη φορά σ’αγαπώ;” Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez

απαντούν και γίνονται viral

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι καλύτερα να είμαστε φίλοι και προτιμούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζει ο ένας τον άλλο στις κοινές μας επαγγελματικές δραστηριότητες. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά του καθενός» αναφέρει η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Photo by Kevin Mazur/Getty Images

Η JLo όμως δεν παύει να είναι ίνδαλμά μας και όπως άλλωστε λέει και στο top hit της, «Love don’t cost a thing». Πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί με ποια προϊόντα ομορφιάς φροντίζει το δέρμα της, τι της αρέσει να φοράει και αν χορεύει με τη μουσική της όσο κι εμείς; Τις απαντήσεις έδωσε στο τεύχος Μαΐου της αμερικάνικης έκδοσης του Instyle, με φόντο τις εκπληκτικές παραλίες στο Μαϊάμι.

Το πιο πολύτιμο κόσμημά της; «Το μπλε μου διαμάντι», λέει και εννοεί ένα Harry Winston 8,5 καρατίων δαχτυλίδι, με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου ο Marc Anthony το 2003. Όσο για το καθημερινό της look; Είναι πολύ απλό και casual και λατρεύει να βάζει lip gloss στα χείλη της που είναι κάτι και σαν σήμα κατατεθέν της.

Ποια ήταν τα άλμπουμ με τα οποία μεγάλωσε ακούγοντάς τα; Τα «Like a Virgin» της Madonna, «Toto IV» των Toto και «Off the Wall» του Michael Jackson.
Το απόλυτο fashion look; «Αυτή τη στιγμή παίζει ανάμεσα σε πολύ δομημένες μοντέρνες γραμμές, μέχρι casual, φαρδιά, φουτουριστικά και δροσερά ath-luxury», εξηγεί η σταρ.

Photo by JENNIFER LOPEZ INGLOT DISCOVER THE JLO GLOW

Τα βιβλία που την ενέπνευσαν; «You Can Heal Your Life» της Louise Hay, «Messages from the Masters and Only Love Is Real» του Brian L. Weiss, M.D. και το «Conversations with God» του Neale Donald Walsch.

Οι σχεδιαστές που ξεχωρίζει είναι οι Versace και Balmain. Οι κορυφαίες της στιγμές στο κόκκινο χαλί; Το πράσινο φόρεμα Versace και το ασημί φόρεμα κάπα από Zuhair Murad Couture. Ποια θεωρεί style icons; «Veruschka, Marilyn Monroe, την ’80s και ’90s Madonna, Jackie O και εμένα!» επισημαίνει.

Photo by Scott Gries/ImageDirect

Τα προϊόντα ομορφιάς, τα οποία της είναι απαραίτητα; Το JLo Beauty sunscreen-complexion booster, μάσκαρα και το Juicy Tubes lip gloss. Το νούμερο ένα χορευτικό της τραγούδι; Το «In the Morning». Το «West Side Story» είναι η ταινία που δεν σταματά να βλέπει και τα must-have στη ντουλάπα της, είναι φόρμες και cropped tops.

We love you, Jennifer!

Keywords
Τυχαία Θέματα