H Penelope Cruz έγινε 50 και δέχεται βροχή από ευχές

10:02 29/4/2024 - Πηγή: InStyle

Γενέθλια είχε η Penelope Cruz, η οποία γιόρτασε τα 50 της χρόνια. Ως μία από τις πιο αγαπητές σταρ δέχθηκε βροχή από ευχές από συνεργάτες και φίλους.

Η Lancome και το περιοδικό Vogue έκαναν αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram όπου εξέφρασαν τις θερμότερες ευχές τους στην Penelope,

η οποία στα 50 της δείχνει να είναι στα καλύτερά της.

Η ίδια έκανε αναδημοσίευση σε stories κάποιες από τις ευχές που δέχθηκε, μεταξύ των οποίων της Stella McCartney, της Irina Shayk και τoυ φωτογράφου Mert Alaş.

Φυσικά ένας από τους καλύτερους φίλους της και συμπατριώτης της, ο Antonio Banderas έσπευσε να ευχηθεί στην αγαπημένη του φίλη με ξεχωριστή ανάρτηση.

“Πολύ ευτυχισμένα γενέθλια αγσπημένη μου φίλη” έγραψε στη λεζάντα μίας φωτογραφίας όπου ποζάρει στο πλευρό της Cruz από το 78ο Φεστιβάλ Βενετίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonio Banderas (@antoniobanderas)

Από τους φίλους που ευχήθηκαν με ξεχωριστό τρόπο στην Penelope δεν θα έλειπε η καλή της φίλη, Salma Hayek.

“Χρόνια πολλά Penelope. Ευχαριστώ τον Θεό που έστειλε στη Γη πριν από πολλά χρόνια έναν άγγελο. Όλοι εμείς που οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν με τον δικό της ξέρουμε ότι έκανε τη ζωή μας τρελή, συναρπαστική, ουσιαστική, εμπνευσμένη και μας δίδαξε την έννοια της αλληλεγγύης και της πίστης με τόση αγάπη. Σε ευχαριστούμε, σε σένα για τα αγγελούδια που έφερες σ’ αυτόν τον κόσμο. Είσαι μια εξαιρετική γυναίκα, και κάθε χρόνο ακόμη περισσότερο”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Keywords
Τυχαία Θέματα