Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (29/4) – Λέοντες κρατήστε μικρό καλάθι σε λόγια και υποσχέσεις

08:07 29/4/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, η Αφροδίτη κάνει την εμφάνιση της στον Ταύρο και έως τις 23 Μαΐου, δίνει στα ζώδια σταθερότητα και εξασφάλιση. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, ενώ οι μακροχρόνιες σχέσεις βαδίζουν σε… σταθερή συναισθηματική βάση. Για τους ελεύθερους/ες, ευνοϊκές καινούργιες γνωριμίες.

Κριός

Ευκαιρίες παίζουν σημαντικό ρόλο σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Προσπάθησε να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παίρνοντας τα απαιτούμενα ρίσκα. Το απόγευμα φλερτάρεις και περνάς υπέροχα.

Ταύρος

Επικεντρώσου σε πνευματικές αναζητήσεις που διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Μην κοντραριστείς με τα πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς καθώς δεν θα σου προσφέρει τίποτα. Προσπάθησε διαισθητικά να καταλάβεις τι θέλουν από σένα και να αποφύγεις πιθανές παγίδες.

Δίδυμος

Οι αυταπάτες σε οδηγούν σε ανέφικτα σχέδια που αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσουν και θα σου προκαλέσουν απογοήτευση. Ξέρεις τι θέλεις από την ζωή σου και αυτό δημιουργεί στέρεες βάσεις στις σχέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Καρκίνος

Οι συνεργασίες αποδίδουν σημαντικά κέρδη αρκεί να ισορροπήσεις τα αρνητικά συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν προβλήματα. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να αποκομίσεις τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για εσένα χωρίς να έρθεις σε σύγκρουση.

Λέων

Ανταγωνιστικές διαθέσεις στις συνεργασίες σου σε προβληματίζουν. Μην πάρεις αποφάσεις για στόχους και φιλοδοξίες καθώς είναι πιθανό να κάνεις λάθη λόγω των έντονων ψευδαισθήσεων. Κράτησε μικρό καλάθι σε λόγια και υποσχέσεις.

Παρθένος

Ανατροπές στα σχέδιά σου σε απογοητεύουν, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις ώριμα και ρεαλιστικά πώς πρέπει να προσεγγίσεις τα πράγματα. Ο εκνευρισμός, οδηγεί σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που προβληματίζουν το περιβάλλον σου.

Ζυγός

Θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που σε καταλαβαίνουν. Τακτοποιείς καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Βρες τις κατάλληλες δυνατές λύσεις καθώς το μυαλό σου τρέχει γρήγορα και μπορεί να βρει τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

Σκορπιός

Οι εμμονές επηρεάζουν σημαντικά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο περιβάλλον που κινείσαι. Οι υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να χαρείς τη μέρα σου όπως θέλεις. Προσπάθησε να λύσεις τις εκκρεμότητες για να μην νιώθεις άγχος και κούραση.

Τοξότης

Οι αποκαλύψεις σε απασχολούν και σου προκαλούν προβληματισμό. Οι ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες σε αποδιοργανώνουν. Το πρόγραμμά σου αλλάζει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχεις και αυτό δεν σε βοηθά να έχεις ήρεμη ψυχολογία.

Αιγόκερως

Προκύπτουν εντάσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους καθώς δεν ξέρεις τι είναι αυτό που σε επηρεάζει. Δεν μπορείς να χειριστείς εύκολα τις συνεργασίες σου ενώ δυσαρεστείς άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Υδροχόος

Κλείσε υποθέσεις που εκκρεμούν για να νιώσεις καλύτερα. Μην εκτονώσεις την ένταση στο περιβάλλον σου καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια παρασκηνιακά γεγονότα. Κάνε κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να ελιχθείς και να αναταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου.

Ιχθύς

Διαχειρίσου τις ανατροπές στο καθημερινό πρόγραμμα και προσπάθησε να τις διεκπεραιώσεις. Η συναισθηματική φόρτιση επηρεάζει τις σχέσεις με συναδέλφους με αρνητικό τρόπο. Προσοχή στον τρόπο έκφρασης για να αποφύγεις την ένταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα