H άβολη χριστουγεννιάτικη παράδοση της βασιλικής οικογένειας

Αναμφισβήτητα το τελευταίο διάστημα η βασιλική οικογένεια γίνεται θέμα συζήτησης, και τις περισσότερες φορές με αρνητικό πρόσημο.

Μετά την αποκάλυψη που έκανε πρώην σεφ του παλατιού για το αγαπημένο αλλά και βαρετό γεύμα που απολαμβάνει κάθε χρόνο ο Βασιλιάς Κάρολος, ακόμη μια παράδοση της βασιλικής οικογένειας, έρχεται στο προσκήνιο.

Μια Χριστουγεννιάτικη παράδοση είναι ο λόγος που έρχονται σε αμηχανία και δύσκολη θέση, όσοι είναι καλεσμένοι της βασιλικής οικογένειας, τις γιορτές. Μια παράδοση που ξεκίνησε ο προπάππους του

Βασιλιά Καρόλου Γ, ο Βασιλιάς Εδουάρδος VII και φαίνεται πώς συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Η άβολη χριστουγεννιάτικη παράδοση της βασιλικής οικογένειας

‘Όσοι δειπνούν με τη βασιλική οικογένεια την ημέρα των Χριστουγέννων, ζυγίζονται πριν και μετά τη βραδιά, για να διασφαλιστεί ότι απόλαυσαν όλα τα εδέσματα και γλυκά που τους προσφέρθηκαν, τόσο πολύ έτσι ώστε αυτό να φαίνεται και στη ζυγαριά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Η παράδοση αυτή αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2018 όταν η Doria, η μητέρα της Meghan Markle ήταν καλεσμένη από τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham, για τα Χριστούγεννα.

Όταν καλέστηκε να κάνει αυτό το έθιμο, η Doria δεν δέχθηκε και με ευγένεια είπε πως δεν είναι υποχρεωμένη να τηρήσει το βασιλικό πρωτόκολλο, γιατί είναι Αμερικανίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα