H κουπ για να δείχνετε πάντα στιλάτη, χωρίς θερμό styling (οι Γαλλίδες ξέρουν)

Λατρεύουμε τις τάσεις στις κουπ, αλλά υπάρχει κάτι ξεχωριστό σε μία από αυτές που αντέχει στον χρόνο, ανεξάρτητα από τις εποχές. Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται φορμάρισμα και θερμό styling.

Ενώ οι τάσεις στα μαλλιά ανεβαίνουν και φεύγουν γρήγορα, υπάρχουν κάποια κλασικά κουρέματα που αντέχουν στον χρόνο. Ένα από αυτά είναι το καρέ, κοντό ή μακρύ, που αναδεικνύει την υφή των μαλλιών. Αποτελεί μία ολόκληρη φιλοσοφία που αγαπούν οι Γαλλίδες, οι οποίες αποφεύγουν το επιμελημένο χτένισμα και το χρονοβόρο hair styling. Και όχι μόνο

αυτό. Η κουπ που ταιριάζει στην υφή των μαλλιών μας μας γλιτώνει χρόνο και χρήμα, καθώς δε χρειάζεται πολλά για να δείχνει όμορφο το κεφάλι μας.

Αυτήν την περίοδο όλο και περισσότερες διάσημες μας δείχνουν κάθε πιθανή εκδοχή του textured καρέ, από το ιταλικό bob μέχρι το box bob. Και είναι φανερό ότι ένα κλασικό, κοντό ή ημίμακρο κούρεμα με σωστά τοποθετημένα layerings στέφει το καρέ νικητή.

Textured κουπ: Δείτε παρακάτω τι εννοούμε

Τα διακριτικά τοποθετημένα layerings στο καρέ της Laura Harrier πλαισιώνουν αρμονικά το πρόσωπό της. Αυτό χαρίζει ένα θηλυκό, επιμελώς ατημέλητο στιλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LAURA HARRIER (@lauraharrier)

Αν έχετε λεπτά μαλλιά, ένα απαλό φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο μπορεί να τους προσθέσει όγκο και κίνηση. Ωστόσο, αν έχετε πολύ λεπτά μαλλιά, αποφύγετε τις υπερβολικά πολλές στρώσεις σε όλο το μήκος τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Η Tailor Hill μας εντυπωσίασε με αυτό το κοντό, textured look, που δε χρειάζεται πολύ styling, παρά μόνο έναν πηλό διαμόρφωσης ή ένα παρόμοιο προϊόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Hill (@taylor_hill)

Επίσης τα layers δείχνουν τέλεια και στα σγουρά μαλλιά, αφού σμιλεύουν και διαμορφώνουν την κουπ και τον όγκο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hanna Lhoumeau (@hannalhoumeau)

Υπενθύμιση: Τα layers δεν χρειάζεται να είναι σε όλο το κεφάλι. Λίγο φιλάρισμα στις άκρες δημιουργούν ένα διακριτικό αλλά επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsey Holland (@lindseyholland_)

Δεν είναι υπέροχο αυτό το textured καρέ της Florence Pugh που έχει διακριτικά layers ώστε να χαρίζουν όγκο και να κολακεύουν το σχήμα του προσώπου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Lux (@peterluxhair)

Αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά κυματιστά, τότε έστω και ελάχιστα layers γύρω από το πρόσωπο θα διώξουν το βάρος από τα μήκη, επιτρέποντας στη φυσική υφή τους να λάμπει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Foreman (@alexisforeman)

Keywords
Τυχαία Θέματα