Hailey Bieber: Θέλει διαζύγιο από τον Justin Bieber;

10:17 30/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Hailey και ο Justin Bieber είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood. Η αλήθεια είναι πως τελευταία όμως οι φήμες περί κρίσης στον γάμο τους πληθαίνουν. Τα πρόσφατα δημοσιεύματα μάλιστα, θέλουν την 27χρονη καλλονή να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από τον σύζυγό της.

Ο λόγος; Ότι την πιέζει και έχει προσκολληθεί επάνω της. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε πηγή από το περιβάλλον τους. Όπως δήλωσε

στο In Touch Weekly, η Hailey Bieber νιώθει ασφυκτιά με τον τραγουδιστή. «Πιστεύει ότι ο σύζυγός της είναι κολλημένος πάνω της. Νιώθει ότι ο Justin βασίζεται τόσο πολύ σε εκείνη για την ευημερία του. Τόσο τη συναισθηματική όσο και την ψυχολογική. Υπάρχουν στιγμές που η Hailey θέλει απλά να το τελειώσει. Για να μπορέσει να είναι και πάλι μόνη της».

Μεταξύ άλλων, στις αιτίες των προβλημάτων τους, συμπεριλαμβάνονται και οι τσακωμοί για πρώην συντρόφους. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, διαφωνούν και για το πότε θα κάνουν παιδιά. «Είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι φίλοι τους εκπλήσσονται που άντεξαν τόσο πολύ μαζί. Η Hailey ειδικά δυσκολεύεται. Απλά χρειάζεται χρόνο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μόνη της».

Θυμίζουμε ότι μόλις πριν έναν μήνα, ο πατέρας του μοντέλου είχε προβεί σε μια μάλλον περίεργη ανάρτηση. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Stephen Baldwin, είχε γράψει μεταξύ άλλων: «Χριστιανοί, παρακαλώ όταν σκέφτεστε τον Justin & τη Hailey, αφιερώστε ένα λεπτό για να κάνετε μια μικρή προσευχή. Για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο». Η δημοσίευση του star του Hollywood στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε τροφοδοτήσει περεταίρω τις φήμες περί διαζυγίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα