Hair Theory: Τι ακριβώς είναι το νέο trend που έχει ξεσηκώσει το TikTok και πώς θα το δοκιμάσουμε;

Καθημερινά, το TikTok αναδεικνύει κι από ένα νέο trend, σήμερα όμως δίνουμε προσοχή σε μια ιδιαίτερη τάση με το όνομα “hair theory“. Από το όνομα και μόνο, δεν μπορούμε να φανταστούμε πολλά, αλλά ας εξερευνήσουμε λεπτομερώς τι ακριβώς είναι και πού θα μας χρησιμεύσει η νέα τάση.

Τι είναι το “hair theory”;

Η “θεωρία μαλλιών” αν θέλουμε να τη μεταφράσουμε στα ελληνικά, υποστηρίζει ότι ο τρόπος που διαμορφώνετε τα μαλλιά σας – το μήκος, το χρώμα και το στιλ – επηρεάζει

τόσο την εμφάνισή σας όσο και την αντίληψη που έχουν οι άλλοι για εσάς. Οι εμπειρογνώμονες του χώρου επιβεβαιώνουν ότι ο τρόπος που αλλάζετε το χρώμα των μαλλιών σας ή προσθέτετε μια περούκα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

@lipsandlattes

#greenscreen The hair theory is the idea that people perceive you a certain way based on your hair sryle. How you sryle your hair can make you look 10 years younger! Keeping up with hair trends is important if you and to stay looking young! Outdated hair styles will age you! #hairtheory #agewell #lookyounger #antiaging #middleparthairstyle #hairstyle #aging

original sound – Nicole Smith Cosmetic Injector Πώς επηρεάζει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση;

Η επίδραση δεν είναι μόνο εξωτερική. Έχετε ποτέ ζήσει μια κακή μέρα μαλλιών που σας αναστάτωσε ή μια καλή μέρα που άλλαξε όλη σας την εβδομάδα; Ο τρόπος που φτιάχνετε τα μαλλιά σας επηρεάζει το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Επηρεάζει επίσης και το πώς νιώθετε εσείς οι ίδιες.

Πώς θα δοκιμάσετε το “hair theory”;

Πώς όμως θα ενσωματώσετε αυτή τη νέα τάση στη ζωή σας; Τσεκάρετε και επιλέξτε τα χρώματα, τις κοπές και τα στιλ που τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Οι ειδικοί συνιστούν κομμώσεις που ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου καθώς και συγκεκριμένα χρώματα που αναδεικνύουν και φωτίζουν την όψη σας. Επίσης, η ίδια πλατφόρμα προσφέρει μερικά χρήσιμα φίλτρα για να μην κάνετε μόνιμες αλλαγές.

Εξάλλου, είναι και μια τέλεια ευκαιρία να συνδυάσετε το χτένισμα με τον τρόπο ζωής σας!

@piamuehlenbeck

It changes everything! #hairtheory

original sound – ✰

Keywords
Τυχαία Θέματα