Προκαλεί ξανά η Madonna: Η μπλούζα με τον πάπα Φραγκίσκο και το όνομά της στο ράσο του

Η Madonna προκαλεί για μία ακόμη φορά το Βατικανό, καθώς εμφανίστηκε ξανά την Πέμπτη 23/11 με το αμφιλεγόμενο φούτερ.

Ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στο Μιλάνο, η pop-star εθεάθη να φεύγει από το ξενοδοχείο της φορώντας το μαύρο φούτερ με τη μορφή του πάπα ραμμένη με κόκκινη κλωστή και φτερά αγγέλου στην πλάτη. Τα ράσα του ποντίφικα γράφουν το όνομά της, κάνοντας με αυτό τον τρόπο έμμεση αναφορά στη viral φράση της «θα ήθελα να δω τον Πάπα να φοράει το μπλουζάκι μου».

Madonna

pokes fun at the Pope in his own backyard as she dons controversial hoodie featuring the Catholic leader for FIRST time since it's debut while on tour in Milan https://t.co/xE9gZ1zUL2

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) November 23, 2023 Πότε εμφανίστηκε με αυτή την μπλούζα για πρώτη φορά

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη φορά που η Madonna φόρεσε το συγκεκριμένο μαύρο φούτερ ήταν τον περασμένο Οκτώβρη. Είχε μάλιστα ανεβάσει στο Instagram και σχετικές φωτογραφίες, προαναγγέλλοντας έτσι την περιοδεία της.


H κόντρα με το Βατικανό μετρά πολλές δεκαετίες

Η Madonna εδώ και δεκαετίες έρχεται σε κόντρα με το Βατικανό λόγω της χρήσης προκλητικών θρησκευτικών και σεξουαλικών εικόνων στα άλμπουμ και τα video clip της.

Το 2022 είχε γράψει στο Τwitter: «Γεια σας, πάτερ Φραγκίσκο. Είμαι καλή Καθολική. Ορκίζομαι! Εννοώ ότι δεν ορκίζομαι! Έχουν περάσει μερικές δεκαετίες από την τελευταία εξομολόγησή μου. Θα ήταν δυνατό να συναντηθούμε μια μέρα για να συζητήσουμε κάποια σημαντικά θέματα; Με έχουν αφορίσει τρεις φορές. Δεν μου φαίνεται δίκαιο. Με εκτίμηση, Madonna».

Hello @Pontifex Francis —I’m a good Catholic. I Swear! I mean I don’t Swear! Its been a few decades since my last confession. Would it be possible to meet up one day to discuss some important matters ?
I’ve been ex communicated 3 times. It doesn’t seem fair. Sincerely Madonna

Madonna (@Madonna) May 5, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα