Halle Berry: Σε… πόλεμο με τη γήρανση – “Μεγαλώνω αλλά δεν θα πέσω αμαχητί”

16:01 30/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Halle Berry μόλις έγινε 57 χρόνων, αλλά η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επιμένει ότι δεν θα πέσει αμαχητί.

“Γερνάω”, δήλωσε η Berry στη διάρκεια ενός Instagram Live, στο οποίο ήταν αμακιγιάριστη ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις των θαυμαστών της.

“Επιτρέψτε μου να σας πω ότι γερνάω”, είπε,

“αλλά δεν θα πέσω αμαχητί.” “Θα αποδεχτώ τη γήρανση, θα συνεχίσω να παίρνω όλα τα συμπληρώματα διατροφής μου“, είπε η Berry, η οποία μίλησε στο Instagram Live για τη νέα της “παράλληλη απασχόληση” ως επικεφαλής επικοινωνίας της Pendulum, μιας εταιρείας προβιοτικών που αγαπά πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

“Μου άρεσε τόσο πολύ που απευθύνθηκα στην εταιρεία και ζήτησα να συμμετέχω σε αυτήν”, εξήγησε η Berry.

Τα προβιοτικά είναι ένα μεγάλο μέρος του τρόπου με τον οποίο έχει προσαρμόσει τον τρόπο ζωής της, δήλωσε η Berry, η οποία τα χρησιμοποιεί για να βοηθήσει “να μεταβολίσει την τροφή της.”

“Το σάκχαρό μου είναι καλύτερο, έτσι ώστε να παραμένω υγιής. Έτσι θα το καταπολεμήσουμε αυτό στο 2023”, δήλωσε η Berry, η οποία λαμβάνει επίσης “έναν τόνο βιταμίνες”, συμπεριλαμβανομένου του “ασβεστίου για τα οστά μου, καθώς βαδίζουμε σε αυτό το μονοπάτι της ζωής.”

“Είμαι λίγο πολύ φαρμακείο”, αστειεύτηκε η Berry, η οποία πρόσθεσε ότι λόγω του διαβήτη της, αποφεύγει την επεξεργασμένη ζάχαρη. “Νομίζω ότι και αυτό με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια. Το να έχω αυτή την ασθένεια με έχει κάνει στην πραγματικότητα πιο υγιή από πολλούς ανθρώπους που πραγματικά γνωρίζω, επειδή πάντα ήμουν πολύ προσεκτική σε αυτό.”

Halle Berry: Αμφισβητεί όλα τα στερεότυπα για την εμμηνόπαυση και στέλνει μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης

Η πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης του Bruised έχει δηλώσει ότι αγαπάει αυτή τη φάση της ζωής της, λέγοντας πρόσφατα στο Women’s Health: “Είμαι ο καλύτερος εαυτός μου τώρα.”

“Έχω να προσφέρω τα περισσότερα. Έχω μηδέν κενά πια. Βρίσκομαι σταθερά στη γυναικεία μου φύση. Συνειδητοποιώ επιτέλους ότι αυτό που έχω να πω είναι πολύτιμο, ακόμη κι αν κανείς άλλος δεν συμφωνεί” πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα