Bratz Trend: Πώς να υιοθετήσετε την τάση που θα βγάλει το barbiecore εκτός

13:49 30/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η μόδα, όπως και η ίδια η ζωή εξελίσσεται συνεχώς και κάπως έτσι η τάση του barbiecore αρχίζει να χάνει τη λάμψη της. Αναζητώντας λοιπόν, την επόμενη μεγάλη τάση, βρεθήκαμε αντιμέτωπες με μια νέα και πιο σέξι: το Bratz trend!

Πριν ανατρέξουμε όμως στο Bratz trend, ας ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία αυτών των ιδιαίτερων και παράλληλα στιλάτων dolls.

Κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2001, αποτελώντας το αντίβαρο της πιο κλασικής Barbie. Με

τα μεγάλα, εκφραστικά τους μάτια και τα καυτά τους ρούχα, οι κούκλες Bratz έφεραν μια ανατρεπτική αλλαγή στην αντίληψη της ομορφιάς. Το στιλ τους εμπνευσμένο από την hip-hop και την pop κουλτούρα του 2000 τις έκανε γρήγορα δημοφιλείς, με τις νέες κούκλες να κατακτούν τις καρδιές και τα συλλεκτικά ράφια των νεαρών κοριτσιών. Σήμερα όμως, λένε να εισβάλλουν και στις ντουλάπες των… πιο μεγάλων κοριτσιών!

Πώς θα υιοθετήσουμε την τάση Chunky boots με πλατφόρμα: Η επανάσταση του ύψους

Καλωσορίστε την επιστροφή των chunky boots με την πλατφόρμα! Χαρακτηριστικές του Bratz trend προσθέτουν ένα εκκεντρικό, εντυπωσιακό στοιχείο στο ντύσιμό μας. Οι chunky boots προσδίδουν ύψος και αυτοπεποίθηση με ένα Y2K twist που ανανεώνει το look. Θα τις δείτε τόσο σε καστόρ, όσο και σε γυαλιστερό βινύλ και θα τις φορέσετε όλες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

Όταν η πλατφόρμα αντικατέστησε το στιλέτο – Ποιες είναι οι εκδοχές των platform shoes που θα πρωταγωνιστήσουν το 2023;Με έμπνευση από την Kylie Jenner: Bratz της πραγματικής ζωής

Η Kylie Jenner, μια real life Bratz, έχει επηρεάσει αμέτρητες γυναίκες με το στιλ της. Αντιγράψετε λοιπόν το look της δίνοντας έμφαση στο έντονο μακιγιάζ με τα σαρκώδη χείλη και τις τολμηρές επιλογές στο ντύσιμο με τα στενά και τα σέξι που αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Δεν υπάρχει πιο εύστοχο παράδειγμα από αυτή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bratz (@bratz)

Μίνι και cropped: Αναδείξτε τη θηλυκότητά σας

Οι Bratz ήταν γνωστές για τα υπερβολικά hot outfits τους. Οι μίνι φούστες και τα στενά cropped tops χαρακτήρισαν τις εμφανίσεις τους και ανέδειξαν το στιλ τους με θράσος και αυτοπεποίθηση. Εσείς τα διαθέτετε;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη INH Hair (@insertnamehere)

Cargo και ψηλά τακούνια: Μια ισορροπημένη συνύπαρξη

Αυτή η αντιφατική συνύπαρξη του άνετου και του κομψού φορέθηκε υπερβολικά πολύ τα τελευταία χρόνια τόσο στο καθημερινό street style, όσο και στις πιο φαντασμαγορικές πασαρέλες. Κι όμως, το ξέρατε ότι ο συνδυασμός αυτός είναι εμπνευσμένος από τις εκκεντρικές κούκλες των 00s;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bratz (@bratz)

Επομένως ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στην barbiecore τάση. Και μην ανησυχείτε, γιατί με το Bratz trend, η μόδα γίνεται πιο απολαυστική, πιο σέξι, πιο ελεύθερη!

Ποια Barbie! Η Kylie Jenner μόλις έγινε Bratz και η νοσταλγία ποτέ δεν ήταν τόσο έντονη

Keywords
Τυχαία Θέματα