Halloween 2022: Το top 10 με τις πιο… ανατριχιαστικές εμφανίσεις της χρονιάς

21:05 1/11/2022 - Πηγή: InStyle

Ανατριχιαστικές, σέξι, με χιούμορ, ακόμα και αποκρουστικές μεταμφιέσεις είχε το φετινό Halloween. Νικήτρια της χρονιάς για ακόμα μια φορά… ποια άλλη από τη βασίλισσα Heidi Klum. Οι celebrities παίρνουν πολύ σοβαρά το ρόλο τους και γιορτάζουν τη spooky αυτή βραδιά με πάθος και δημιουργικότητα. Τα κοστούμια που επιλέγουν τα περιέχουν όλα. Έχουν σέξι touch αλλά και πολλή φαντασία. Και τελικά προκύπτει το ερώτημα ποιος είχε την καλύτερη ιδέα. Εμείς παρουσιάζουμε το δικό μας top 10

που μόνο βαρετό δεν θα το χαρακτηρίζαμε.

10. Megan Fox και Machine Gun Kelly ως Pamela Anderson και Tommy Lee

Φλογεροί για ακόμα μια φορά, η Megan και ο MGK εμπνεύστηκαν από τα 90s και έδωσαν το παρόν σε πάρτι του Hollywood, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Ο τραγουδιστής μάλιστα, δημοσίευσε και σχετικό βίντεο με τον ίδιο να «σνιφάρει» ναρκωτικές ουσίες από το στήθος της συντρόφου του. Υποθέτουμε ήταν κι αυτό μέσα στον ρόλο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr. Pink (@machinegunkelly)

09. Olivia Rodrigo ως Betty Boop

Σέξι στα κατακόκκινα, η Olivia Rodrigo μεταμφιέστηκε σε Betty Boop και αναστάτωσε τα πλήθη. Μια εμφάνιση τόσο απλή, όσο και ιδιαίτερη ταυτόχρονα που της πήγαινε υπερβολικά πολύ.

Credit: Just Jared/Instagram 08. Οι κυρίες του Riverdale ως μάγισσες του Hocus Pocus

Η Lili Reihart, η Madelaine Petsch και η Camila Mendes βγήκαν για ξόρκια και ποτά στα στενά του Hollywood ντυμένες μάγισσες από τη δημοφιλή ταινία Hocus Pocus και μάγεψαν!

Credit: Just Jared/Instagram07. Η οικογένεια Ferragnez ως χαρακτήρες του Toy Story

Ναι και στο Μιλάνο γιορτάζουν το Halloween. Πόσο μάλλον όταν αυτή που το γιορτάζει είναι η πιο διάσημη οικογένεια της πόλης. Η Chiara και ο σύζυγός της Fedez ήταν δυο χαριτωμένοι καουμπόηδες. Την παράσταση όμως έκλεψαν τα δύο τους παιδιά που ντύθηκαν… σούστα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDEZ (@fedez)

06. Paris Hilton ως Sailor Moon

Όπως αποκάλυψε η γνωστή κληρονόμος, η ηρωίδα αυτή αποτελούσε icon της παιδικής της ηλικίας γι’ αυτό και τόλμησε να την αντιγράψει. Και πολύ καλά έκανε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

05. Kylie Jenner ως γυναίκα αράχνη

Ένας ρόλος που της ταίριαξε γάντι! Η Kylie Jenner ξεσήκωσε τους θαυμαστές της με μια σκοτεινή και έξτρα hot μεταμφίεση, η οποία προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Credit: Kylie Jenner/Instagram04. Kendall Jenner ως αγγούρι

Ύστερα από τον ντόρο που είχε προκαλέσει το βίντεο της Kendall, με την ίδια να προσπαθεί να κόψει ένα αγγούρι, το μοντέλο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα αρνητικά σχόλια ως έμπνευση και ντύθηκε αγγούρι. Αγγούρι με χιούμορ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

03. Ηailey Bieber ως μοντέλο του YSL από την Haute couture πασαρέλα του 1999

Σαν μπουκέτο της άνοιξης με τα πιο μυρωδάτα, ροζ τριαντάφυλλα εμφανίστηκε η Hailey Bieber και οι θαυμαστές της έσπευσαν να τη χειροκροτήσουν. Φρέσκια και λουλουδάτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

02. Kim Kardashian ως Mystique

Με μπλε λάτεξ και κόκκινα μαλλιά παρουσιάστηκε η Kim Kardashian, αντιγράφοντας την ηρωίδα της Marvel, Mystique. Ένα κοστούμι που αν μη τι άλλο φώναζε Kim.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

01. Heidi Klum ως σκουλήκι

Με το στόμα ανοιχτό μας αφήνει κάθε φορά το διάσημο top model, αφού η φαντασία της δεν έχει όρια. Η Heidi Klum όχι μόνο δεν φοβάται να τσαλακωθεί, αλλά φέτος μας προκάλεσε και μια αίσθηση αναγούλας με την ίδια να μεταμφιέζεται σε πραγματικό σκουλήκι. Ναι, με σάρκα και οστά!    

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prime Video (@primevideo)

Keywords
Τυχαία Θέματα