Heather Locklear: Άρχισε να πίνει ξανά μετά τις 20 αποτοξινώσεις – “Δεν μπορεί να μείνει μακριά από την τεκίλα”

15:45 6/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Heather Locklear έχει χάσει τη μάχη της με τη νηφαλιότητα, όπως ισχυρίζεται μια πηγή.

Πριν από λίγες ημέρες ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε την 61χρονη σταρ να φέρεται αλλοπρόσαλλα, να κάνει περίεργες γκριμάτσες, να μιλάει μόνη της ή να περπατά στο περβάζι ενός κτιρίου κινδυνεύοντας να πέσει στο κενό.

Η Locklear που έχει ένα καλά τεκμηριωμένο ιστορικό με αγώνες κατά της κατάχρησης ουσιών και με προβλήματα ψυχικής υγείας, φέρεται να άρχισε και πάλι να πίνει,

έπειτα από 20 φορές στην αποτοξίνωση, όπως ισχυρίστηκε ανώνυμη πηγή στην Daily Mail.

A prayer for Heather Locklear pic.twitter.com/atKVqOu0QW

— Bi***h I’m Perfect (@perfect_bih) July 5, 2023

“Η Heather πίνει, η οικογένεια ανησυχεί πολύ. Όλοι αισθάνονται αβοήθητοι: [ο πρώην σύζυγος] Richie Sambora, η οικογένειά της, ειδικά η κόρη της Ava που την αγαπάει τόσο πολύ.”

Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης ότι η ηθοποιός έχει χάσει δραστικά βάρος αφού άρχισε να χρησιμοποιεί το ενέσιμο φάρμακο για τον διαβήτη, Ozempic.

“Η τεκίλα ήταν πάντα το ποτό της. Δεν μπορεί να μείνει μακριά της”, πρόσθεσε η πηγή, σύμφωνα με το δημοσίευμα. “Παίρνει επίσης Ozempic και έχει εμμονή με το βάρος της. Έχει χάσει 18 κιλά“.

Heather Locklear in apparent mental health struggle. #HeatherLocklear #MentalHealthAwareness #mentalhealth #addiction #support pic.twitter.com/bfOuXPauGo

— Nathan Adams (@NateAdams5k) July 4, 2023

Σύμφωνα με την πηγή, το μοναχοπαίδι της Locklear, η 25χρονη Ava Sambora, πέρασε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές παρακολουθώντας από κοντά τη μάχη της μητέρας της με τους εθισμούς της.

Keywords
Τυχαία Θέματα