Henry Cavill: 9+1 πληροφορίες για τον “άνθρωπο από ατσάλι” που… γήτεψε τις οθόνες μας

12:10 28/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Henry Cavill, μπορεί να υπήρξε άτυχος μέχρι να πάρει τον ρόλο του Superman που τον καθιέρωσε παγκοσμίως, αλλά σίγουρα έκτοτε έχει γητέψει τις καρδιές και τις οθόνες μας.

Ο Βρετανός σταρ, που σε λίγες ημέρες θα γίνει 41 ετών, αφού έχει γενέθλια στις 5 Μαΐου, έχει υποδυθεί τους πιο σέξι ήρωες όπως

είναι ο Superman αλλά και ο Geralt της Rivia στη σειρά “Γητευτής” και είναι από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς ηθοποιούς. Πριν από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και πλέον ο σέξι “γητευτής” ετοιμάζεται για τον ρόλο του πατέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Ο 40χρονος σταρ του “Man of Steel” είναι σε σχέση με τη Natalie Viscuso και επιβεβαίωσε ο ίδιος τη χαρμόσυνη είδηση οτι σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας. Μιλώντας στο Access Hollywood στην πρεμιέρα της ταινίας The Ministry of Ungentlemanly Warfare στη Νέα Υόρκη, είπε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Η Natalie και εγώ είμαστε και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτό”.

Ο Cavill και ο Viscuso επισημοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram τον Απρίλιο του 2021, όταν ο καθένας τους μοιράστηκε μια φωτογραφία τους να παίζουν σκάκι μαζί στα αντίστοιχα προφίλ τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Ήταν ο τέταρτος από τα πέντε αγόρια της οικογένειάς του, σε σειρά γέννησης, καθώς όπως φαίνεται η μητέρα του πήγαινε για την κόρη αλλά έμεινε με πέντε γιους.

Ξεκίνησε την καριέρα του υποδυόμενος τον Άλμπερτ στην ταινία Ο Κόμης Μόντε Κρίστο του 2002, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα. Αργότερα έκανε γκεστ εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές πριν εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά Τhe Tudors. Πέρα από κάποιες ταινίες στις οποίες συμμετείχε, έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Superman στην κινηματογραφική ταινία Άνθρωπος από Ατσάλι, ρόλο τον οποίον επανέλαβε στις ταινίες “Batman εναντίον Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης” και Justice League. Στις δύο ταινίες της Enola Holmes, υποδύθηκε τον Sherlock Holmes. Προσφατη κινηματογραφική εμφάνιση είχε στην ταινία Argylle.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Τρέλανε τις θαυμάστριές του με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά The Witcher (Ο Γητευτής) από το 2019-2023, ενώ τώρα τη σκυτάλη έδωσε στον Liam Hemsworth.

9+1 πληροφορίες για τον Henry Cavill Ο Cavill γεννήθηκε στο νησί Jersey, από τη Marianne – γραμματέα – και τον Colin – χρηματιστή – ως ο τέταρτος από τους πέντε γιους και χωρίς αδελφές. Φοίτησε σε οικοτροφείο, όπου άρχισε να παίζει σε σχολικές παραστάσεις και μάλιστα σκηνοθέτησε μία. Ο πρώτος του μεγάλος κινηματογραφικός ρόλος ήταν στον Κόμη του Μόντε Κρίστο και από εκεί και πέρα είχε διάφορους μικρούς ρόλους στα Αστερόσκονη, Tριστάνος και Ιζόλδη και Hellraiser: Hellworld. Το Hellraiser αποδείχθηκε σχεδόν η κόλαση για τον Cavill, αφού τον έβαλαν σε ιμάντες για να γυρίσουν μια σκηνή, αλλά στη συνέχεια κατά λάθος έμεινε εκεί ενώ το συνεργείο γευμάτιζε αμέριμνο.Ο Cavill εκτιμά ότι αν δεν είχε ασχοληθεί με την υποκριτική, θα ήταν στον στρατό ή θα σπούδαζε στο πανεπιστήμιο. Μάλιστα, επέλεξε και ιδιαίτερο μάθημα: Αιγυπτιολογία. Μιλάει επίσης άπταιστα γαλλικά και γνωρίζει λίγα γερμανικά. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Πριν από την επιτυχία του στην ταινία The Tudors, ο Henry πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο του Cedric Diggory στην τέταρτη ταινία Harry Potter, φτάνοντας στην τελική δυάδα. Ωστόσο, έχασε τον ρόλο από τον Robert Pattinson πριν από το Twilight. Χωρίς να πτοηθεί, πέρασε από οντισιόν από άλλη δημοφιλή σειρά ταινιών, που δεν ειναι άλλη από το Twilight, όπου και πάλι βρήκε μπροστά του τον Pattinson. Στην πραγματικότητα ήταν η πρώτη επιλογή της συγγραφέως Stephenie Meyer για να υποδυθεί τον χλωμό 17χρονο καρδιοκατακτητή, αλλά οι παραγωγοί θεώρησαν ότι ο 25χρονος τότε Cavill ήταν πολύ μεγάλος, και αντ’ αυτού του πρόσφεραν τον ρόλο του Carlisle. Ο Pattinson φυσικά κέρδισε τον ρόλο του Edward Cullen και μάλλον ο Cavill δεν είναι και ο πιο θερμός θαυμαστής του.Έχει πάθος με τα δερμάτινα μπουφάν. Έχει πει μάλιστα ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς το αγαπημένο του καφέ δερμάτινο μπουφάν. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Ο Cavill ήταν περισσότερο γνωστός για τους ρόλους που έχασε παρά για τους ρόλους που κέρδισε, με το Empire να τον αποκαλεί “Ο πιο άτυχος άνδρας του Χόλιγουντ”. Πήγε σε οντισιόν για τον νέο ρόλο του Bond στο Casino Royale και δυστυχώς έχασε από τον Daniel Craig επειδή ήταν “πολύ νέος”.Η πρώτη του μεγάλη επιτυχία ήρθε από τον ρόλο του Charles Brandon στη σειρά του Showtime “The Tudors”, με πρωταγωνιστή τον Jonathan Rhys Meyers. Άντεξε και τις τέσσερις σειρές χωρίς να κοπεί (ή να αποκεφαλιστεί) και εμφανίστηκε σε κάθε επεισόδιο. Από εκεί πήρε τον ρόλο στην ταινία “Άνθρωπος από ατσάλι” και έγινε γνωστό όνομα στο Χόλιγουντ. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Το να γίνει ο Σούπερμαν δεν ήταν απλή υπόθεση για τον σταρ. Έπρεπε να ακολουθήσει μια αυστηρή δίαιτα 5.000 θερμίδων και να κάνει ένα αυστηρό πρόγραμμα στο γυμναστήριο για έξι μήνες. Αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη φορά που ο Cavill περνά από οντισιόν για τον ρόλο του Superman. Δοκίμασε για τον εμβληματικό ρόλο το 2005, αλλά έχασε από τον Brandon Routh.Ο Cavill υπήρξε ο τελευταίος Βρετανός ηθοποιός που πήρε τον ρόλο ενός Αμερικανού υπερήρωα, μετά τους Andrew Garfield (Spider-Man) και Christian Bale (Batman). Για την προετοιμασία του ρόλου του, ο Cavill διάβαζε τα κόμικς του Superman, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να παρακολουθήσει καμία από τις ταινίες του Superman.

Keywords
henry cavill, henry, οθονες, henry, henry cavill, πληροφοριες, jonathan rhys meyers, sherlock holmes, the witcher, liam hemsworth, harry potter, robert pattinson, christian bale, superman, σταρ, μαΐου, instagram, access, hollywood, νέα, league, holmes, εμφάνιση, witcher, twilight, meyer, edward, showtime, rhys, batman, διαιτα, στρατος, instagram, μπουφαν, αυγη, εγκυμοσυνη, ηθοποιος, καριερα, μητερα, νησι, προγραμμα, σταρ, ταινιες, φωτογραφια, harry potter, twilight, ανθρωπος, απταιστα, ατσαλι, αυστηρη διαιτα, εβδομαδες, γαλλικα, γερμανικα, γινει, δερματινα, δυστυχως, δειτε, εγινε, ειπε, εμφάνιση, εξι, επρεπε, επιτυχια, ετων, υποθεση, ηρωες, ιμαντες, λαθος, μαΐου, μηνες, μυθιστορημα, νεα υορκη, ονομα, οντισιον, παθος, πηγαινε, ρολο, σειρες, σιγουρα, συνεχεια, σειρα, φυσικα, φορα, access, αγορια, ατυχος, christian bale, edward, εμφανισεις, holmes, hollywood, ιδιαιτερο, jonathan rhys meyers, κομικς, καρδιες, league, liam hemsworth, meyer, μπροστα, robert pattinson, rhys, sherlock holmes, showtime, σκηνη, superman, the witcher, witcher, ξεκινησε, χλωμο
Τυχαία Θέματα