High Heels Hacks: 7 μυστικά για να περπατήσετε σαν top model πάνω στα ψηλοτάκουνα

Mπορεί να πιστεύουμε πως τα flats είναι η πιο εκλεπτυσμένη τάση στα παπούτσια, η αλήθεια όμως είναι, πως τίποτα δεν μας γοητεύει περισσότερο από τα ψιλοτάκουνα, καθώς ελκύουν σαν μαγνήτης. Από τις πασαρέλες μέχρι τους δρόμους των μεγαλουπόλεων, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια εκπέμπουν μια δυναμική, εμπνέοντάς μας να ανακαλύψουμε το εσωτερικό μας top model.

Τα ψηλοτάκουνα προσφέρουν στην κάθε γυναίκα, πέρα από την εκθαμβωτική εμφάνιση, αυτοπεποίθηση για να κατακτήσει

τον κόσμο γύρω μας.

Ωστόσο, πολλές από εμάς αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να περπατήσουμε με αυτά. Δυσκολίες στην ισορροπία, στην κίνηση και στην άνεση. Αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στο να τα δοκιμάσουμε και γιατί όχι, να τα κατακτήσουμε. Υπάρχουν μερικά μυστικά που βοηθούν ώστε το βάδισμά μας να είναι άνετο και παράλληλα ατρόμητο. Ακριβώς όπως το επιθυμούμε.

Επιλέξτε προσεκτικά τα παπούτσια σας

Όταν επιλέγετε ψηλοτάκουνα, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη την άνεση και την υποστήριξη που προσφέρουν. Πρώτα κατανοείτε τη δομή του πέλματός σας και μετά επιλέγετε τα παπούτσια που του ταιριάζουν βάσει μεγέθους και σχήματος. Προσέξτε την ποιότητα του υλικού και τον τρόπο κατασκευής, ώστε να διασφαλίσετε μια σταθερή και άνετη εμπειρία περπατήματος.

Κάντε εξάσκηση σε μαλακή επιφάνεια

Η προπόνηση στο χαλί επιτρέπει στο πόδι σας να προσαρμοστεί στην εμπειρία του περπατήματος με ψηλοτάκουνα. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και άνεση και να νιώθετε πιο σίγουρες όταν θα βγείτε έξω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sira Pevida (@sirapevida)

Διατηρείτε την ισορροπία σας

Καθώς περπατάτε με ψηλοτάκουνα, είναι σημαντικό να διατηρείτε την ισορροπία σας. Αποφύγετε την υπερβολική κλίση είτε προς τα εμπρός, είτε προς τα πίσω. Και επικεντρωθείτε στην κίνησή σας. Αυτό θα διασφαλίσει μια πιο φυσική και άνετη εικόνα.

Η απαραίτητη τεχνική…

Σκεφτείτε πως περπατάτε πάνω σε μία ευθεία γραμμή. Το σώμα σας το κρατάτε πάνω στη γραμμή, όσον το δυνατόν πιο ευθυγραμμισμένο. Αυτό θα προσθέσει μια αίσθηση γραμμικότητας στην κίνησή σας, ενισχύοντας την εμφάνισή σας και δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό στιλ που μοιάζει με αυτό των top model.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Κοιτάτε ψηλά και όχι τα πόδια σας

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του περπατήματος, είναι σημαντικό να κρατάτε το βλέμμα σας ψηλά, αντί να κοιτάτε τα πόδια σας. Αυτό δείχνει αυτοπεποίθηση και βοηθάει στη βελτίωση της στάσης του σώματος.

Προσοχή στα σκαλιά

Τέλος, δίνετε προσοχή στα σκαλιά. Όταν πρέπει να ανεβείτε σκάλες, να είστε σίγουρες πως πατάτε σταθερά στα τακούνια σας. Όταν κατεβαίνετε, μεταφέρετε το βάρος στα δάχτυλά σας για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sira Pevida (@sirapevida)

Πάντα ωστόσο, να θυμάστε ότι η ομορφιά προέρχεται από την αυτοπεποίθηση και την άνεση, και τα ψηλοτάκουνα μπορούν να ενισχύσουν αυτήν την αίσθηση αν μάθετε να περπατάτε σωστά πάνω σε αυτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα