High heels & standards: Οι 6 τάσεις στα ψηλά τακούνια που θα ενδώσουμε

12:34 5/2/2024 - Πηγή: InStyle

Τελευταία κυκλοφορεί η φήμη ότι τα flat έχουν αντικαταστήσει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια κι ότι τα δεύτερα έχουν καταλήξει ξεπερασμένα αφού δεν προσφέρουν κάτι καινούργιο. Πόσο λάθος! Τα ψηλοτάκουνα όχι μόνο συνεχίζουν να ταράζουν τους δρόμους με τον σαγηνευτικό τους ήχο, αλλά επιστρέφουν δυναμικά με νέα designs, νέο όραμα, νέο αέρα. Γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι διαφορετικό το να περπατάς πάνω σε έξτρα πόντους!

6 τάσεις στα χειμωνιάτικα ψηλοτάκουναFur BootsKitten HeelsΠέδιλα ΣτιλέταMid-High BootsΠλατφόρμεςAnimal Print
AnklesFur Boots

Οι γούνινες μπότες κυριαρχούν φέτος, προσφέροντας όχι μόνο ζεστασιά, αλλά και μια δόση εκκεντρικότητας. Είναι η ιδανική επιλογή για τις πιο κρύες μέρες και για όσες λατρεύουν την αισθητική των Βίκινγκς. Τις είδαμε έντονα στην Κοπεγχάγη και πιστεύουμε πως θα γίνουν γρήγορα τάση. Εσείς, τι λέτε;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Kitten Heels

Τα kitten heels είναι η απόλυτη τάση για τις γυναίκες που θέλουν άνεση χωρίς να θυσιάζουν το στιλ. Με ύψος που ισορροπεί ανάμεσα σε flat και ψηλοτάκουνα, προσφέρουν κομψότητα και άνεση σε κάθε βήμα. Αρκετά chic, αν μας ρωτάτε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Πέδιλα Στιλέτα

Τα πέδιλα στιλέτα παραμένουν απαραίτητα για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να αναδείξει τη θηλυκότητά της. Με νέα designs και χρώματα, είναι το κλασικό κομμάτι που πάντα θα εντυπωσιάζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière-Sieber (@ariviere)

Mid-High Boots

Ούτε over-the-knee, ούτε ankle boots. Οι νέες μπότες φτάνουν στη μέση της γάμπας και είναι ιδανικές για κάθε περίσταση. Προσφέρουν κάτι το νέο και διαφορετικό, γι’ αυτό και έχουν την προσοχή μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Lecareux (@chloelecareux)

Πλατφόρμες

Οι πλατφόρμες και μάλιστα, σε κάθε τους εκδοχή, είναι η επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν ύψος χωρίς πόνο. Με διάφορα σχέδια, προσφέρουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο άνετο και το κομψό, δίνοντας πόντους στο outfit κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Sandbech (@ninasandbech)

Animal Print Ankles

Τα κλασικά μποτάκια που όλες φορέσαμε υιοθετούν την άγρια αισθητική και με εκκεντρικά μοτίβα και αποχρώσεις, κάνουν τις εμφανίσεις μας λιγάκι πιο σέξι. Θα τα τιμήσουμε λοιπόν, και αυτά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emrata Daily Updates (@emratateam)

Keywords
Τυχαία Θέματα