Hilary Swank: Η 48χρονη ηθοποιός ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Hilary Swank δεν βλέπει την ώρα να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της και να τα κρατήσει στην αγκαλιά της. Για την 48χρονη ηθοποιό το όνειρο της μητρότητας θα γίνει πραγματικότητα σε λίγο καιρό και είναι ευτυχισμένη. αλλά και ανυπόμονη.

Πριν από λίγες ώρες η Hilary Swank ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. στην οποία ποζάρει χαμογελαστή με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στο στιγμιότυπο διακρίνονται

και τα δύο σκυλιά της.

“Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είστε εσείς μωρά μου”, έγραψε η διάσημη ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν τις καλύτερες ευχές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Swank (@hilaryswank)

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έκανε την ανακοίνωση τον Οκτώβριο ενώ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Good Morning America. “Αυτό είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο πράγμα είναι ότι θα γίνω μαμά”, είπε ενθουσιασμένη η Swank. “Και όχι μόνο ενός παιδιού, αλλά δύο. Δεν μπορώ να το πιστέψω” πρόσθεσε.

Η Swank και ο σύζυγός της, Philip Schneider, είχαν σχέση για ενάμιση χρόνο πριν αρραβωνιαστούν το 2016, σύμφωνα με τη Vogue. Τον Αύγουστο του 2018, παντρεύτηκαν με μια ρομαντική τελετή στο Redwoods στην Καλιφόρνια.

“Ήταν διαχρονικό. Απλώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω“, είχε πει η Swank (η οποία ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Chad Lowe από το 1997 έως το 2007) στη Vogue για τον γάμο της με τον Schneider. “Ήμουν συνεπαρμένη με τόση ευγνωμοσύνη που παντρεύτηκα τον άνδρα των ονείρων μου και που είδα όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε μαζί στη μέση ενός τέτοιου σκηνικού. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα“.

Keywords
Τυχαία Θέματα