Μαρία Μπακοδήμου: «Η Δέσποινα Βανδή βγήκε έξω και έκλαιγε, πάθαμε όλοι έναν πανικό»

Η Ελένη Δήμου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας» το πρωί της Παρασκευής 16/12. Η Φαίη έχει μεγάλη αδυναμία στη συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα, συνεπώς τι καλύτερο από το να κλείσει η εβδομάδα στην εκπομπή μαζί της. Μάλιστα, την ώρα που η τραγουδίστρια ερμήνευσε στο πλατό το τραγούδι «Προσωπικά», η Φαίη συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Γεια σου» και, με αφορμή τη συγκίνηση της παρουσιάστριας, η Μαρία Μπακοδήμου

προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τη Δέσποινα Βανδή. Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε γνωστό πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην τραγουδίστρια σε ένα παλιό live του J2US, όταν άκουσε ένα τραγούδι που ερμήνευσε κάποιο ζευγάρι στο show.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221217180950_mpakodimou_5.mp4

«Παιδιά, τώρα εγώ θυμήθηκα κάτι και συγκινήθηκα και δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά θα το πω. Βλέποντας τη Φαίη να κλαίει με αυτό το τραγούδι, θυμήθηκα την προηγούμενη χρονιά στο J2US, που η Δέσποινα δεν ήταν πολύ στα καλά της. Sorry Δέσποινα που λέω κάτι, αλλά ήταν κι άλλοι μπροστά.

Υπήρχε ένα τραγούδι που ερμήνευε κάποιος καλεσμένος τραγουδιστής στην σκηνή και η Δέσποινα δεν άντεξε και έφυγε από την καρέκλα του κριτή και βγήκε έξω και έκλαιγε. Πάθαμε όλοι έναν πανικό. Εγώ ήξερα σε τι φάση είναι και ξέρεις πόναγε η καρδιά μου που έβλεπα έναν άνθρωπο να είναι έτσι και ειδικά με το άγχος ότι είναι και live και εκείνη την ώρα έπρεπε να είναι στη θέση της», αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Οι αλλαγές στο σώμα της στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της -Βίντεο

Ιωάννα Μαλέσκου: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και η νέα καθημερινότητα εκτός τηλεόρασης

Ορέστης Χαλκιάς για «Maestro»: «Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μάς άλλαξε τους ρόλους, σοκαριστήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα