Hugh Jackman: H απάντηση της Deborra-Lee Furness στις φήμες για τη σεξουαλικότητά του χρόνια πριν από τον χωρισμό

11:29 16/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η σεξουαλικότητα του Hugh Jackman είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει τον Τύπο καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Tώρα, μετά την είδηση του χωρισμού του από τη σύζυγό του, οι χρήστες στο Twitter έχουν οργιάσει, θεωρώντας την ομοφυλοφιλία του αιτία χωρισμού.

Πάντως, στο πέρασμα των χρόνων, τόσο ο ίδιος ο σταρ όσο και η πλέον πρώην σύζυγός του, Deborra-Lee Furness, ήταν πάντα έτοιμοι να δώσουν απάντηση σ’ αυτές τις φήμες και να θέσουν ένα τέλος.

He’s finally ready for a boyfriend, that’s all.

— Will Bower (@Will_Bower) September 15, 2023

Το 2013, ο 54χρονος σταρ δήλωσε στην αυστραλιανή εκπομπή “60 Minutes” ότι ένιωθε απογοητευμένος από τις συνεχείς εικασίες, σύμφωνα με τη Huffington Post: “Για μένα δεν είναι, ούτως ή άλλως, το πιο ενδιαφέρον πράγμα για ένα άτομο“, είπε.

“Απογοητεύομαι για την Deb, γιατί βλέπω την Deb να λέει: Α, αυτό είναι απλά τρελό!“

Η Furness, 67 ετών, ο οποίος ήταν επίσης παρών στη συνέντευξη εκείνη την ώρα, φέρεται να πρόσθεσε: “Αν ήταν gay, ωραία, θα έλεγε ότι είναι gay. Είναι ενοχλητικό γιατί δεν είναι αλήθεια”.

Hugh Jackman can now reveal the worst kept secret in Hollywood. He’s gay.

— tom (@roflharris) September 15, 2023

And I 'm ready for that daddy!!!

— Jojon Kung (@Jonykung) September 15, 2023

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο Hollywood Reporter την ίδια χρονιά, ο Jackman μοιράστηκε ότι οι φήμες για το ότι είναι gay είχαν αρχίσει να επιβαρύνουν την τότε σύζυγό του. “Τώρα τελευταία την ενοχλεί. Λέει: Είναι τεράστιο! Είναι παντού!” είχε προσθέσει χωρίς ωστόσο η Deborra να ψάχνει διαρκώς το Διαδίκτυο και να τρελαίνεται μετά.

Ωστόσο, η Furness αργότερα φάνηκε να αντιμετωπίζει με περισσότερο χιούμορ τη φλυαρία σχετικά με τη σεξουαλικότητα του Jackman.

Hugh Jackman: Χωρισμός-σοκ από την Deborra-Lee Furness έπειτα από 27 χρόνια γάμου

Κατά τη διάρκεια Q&A στο Brush With Fame του Anh το 2020, η Deborra φέρεται να είπε για τον τότε σύζυγό της: “Είναι gay τόσα χρόνια. Κι εγώ ήμουν gay. Ξέρετε όταν έκανα το Shame; Ήμουν gay. Σοκαρίστηκαν όταν παντρεύτηκα”.

Ωστόσο, η Furness στη συνέχεια άφησε στην άκρη τα αστεία για να επαναλάβει ότι η επίμονη κακοποίηση ήταν “απλά λάθος.” “Είναι σαν να λέει κάποιος στον Elton John: Είναι straight. Είμαι σίγουρη ότι θα τσαντιζόταν”, είχε δηλώσει τότε.

Ο Jackman και η Furness γνωρίστηκαν το 1995 στο πλατό της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς “Correlli” και έδειχναν να έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Τα 13 χρόνια ηλικιακής διαφοράς τους αποτελούσαν πάντα θέμα συζήτησης, αλλά ο σταρ υποστήριζε ότι εκείνος ήταν ο πιο ώριμος στη σχέση τους.

*dropping hugh jackman off at a gay bar after his divorce hearing* go on…be with your people…you're free now…

— michael (@j3wtalian) September 15, 2023

“Είναι σαν ένα μικρό παιδί”, είχε δηλώσει στο People το 2017. “Εγώ είμαι αυτός που λέει: Μωρό μου, αυτό δεν είναι νόμιμο σημείο στάθμευσης”, στο οποίο η τότε σύζυγός του φέρεται να απαντούσε, “Ω, έλα τώρα, κ. Goody- Goody.”

Στο μεταξύ, πηγή του Μπρόντγουεϊ υποστηρίζει στο Page Six ότι ο χωρισμός του Jackman και της Deborra-Lee Furness ήταν “κάτι που περίμενε πολύ καιρό.” Μετά την είδηση ότι οι δύο ηθοποιοί χωρίζουν έπειτα από 27 χρόνια γάμου, πηγή του Μπρόντγουεϊ είπε ότι δεν εξεπλάγη καθόλου, προσθέτοντας: “Συνέβη πριν από καιρό. Οι φίλοι και η οικογένεια το γνώριζαν.”

His beard, you mean.

Very clear that Hugh Jackman is a gay man that married his number one supporter.

— QAnon (@PrayAnon) September 16, 2023

Η πηγή εικάζει ότι μπορεί να υπήρχαν προβλήματα μεταξύ των δυο τους εδώ και καιρό, πιθανότατα πριν ακόμη ο Jackman επιστρέψει στο Μπρόντγουεϊ τον Φεβρουάριο του 2022 για το “The Music Man.”

Ο λόγος; “Η Deb δεν πήγαινε πολύ συχνά στις πρόβες“, είπαν, προσθέτοντας ότι “την είδαν να κοιμάται ακόμα και κατά τη διάρκεια κάποιων από αυτές.”

Keywords
Τυχαία Θέματα