Tom Brady: Παίζει σε πολλά ταμπλό – Δεν έχει αποκλειστική σχέση με την Irina Shayk

10:42 16/9/2023 - Πηγή: InStyle

Σε… μεγάλο παίκτη και εκτός γηπέδων αναδεικνύεται ο Tom Brady.

Μετά το διαζύγιό του τον περασμένο Οκτώβριο από τη Gisele Bündchen, o Tom Brady είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Τους τελευταίους μήνες ο πρώην αθλητής έχει θεαθεί σε αρκετά ερωτικά ραντεβού με την Irina Shayk με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για ένα καυτό ειδύλλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady)

Από το περιβάλλον της Shayk λέγεται ότι και αυτή παίζει το παιχνίδι και μπορεί να βγαίνει με τον Tom Brady, αλλά εξακολουθεί να επιθυμεί να παντρευτεί τον πρώην της και πατέρα της κόρης της, Bradley Cooper.

Τώρα, αρκετές πηγές αναφέρουν στο Page Six ότι και ο Tom Brady δεν είναι και τόσο… αφοσιωμένος στην Irina. Aντιθέτως παίζει σε πολλά ταμπλό καθώς εκτός από τη Ρωσίδα καλλονή απολαμβάνει ραντεβού για δείπνο και με άλλες υποψήφιες “αγαπημένες” στο Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη.

Όσο καυτό κι αν ειναι το ειδύλλιο με τη Shayk, o Brady δεν είναι ακόμη έτοιμος να κατασταλάξει σε μία μόνο σύντροφο. Πηγή ανέφερε μέσα σ’ αυτήν την εβδομάδα ότι ο Brady “δεν ενδιαφέρεται να είναι σοβαρός με καμία αυτήν τη στιγμή.”

Irina Shayk: Απολαμβάνει το ειδύλλιο με τον Tom Brady αλλά ακόμη θέλει γάμο με τον Bradley Cooper Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady)

“Οι προτεραιότητές του είναι τα παιδιά του και τα επιχειρηματικά του συμφέροντα”, δήλωσε η πηγή. “Θα υπάρξουν περισσότερα supemodel στο μέλλον του.”

Keywords
Τυχαία Θέματα