Jason Momoa και Lisa Bonet: Δίνουν στο γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία

11:30 2/3/2022 - Πηγή: InStyle

Φαίνεται τελικά ότι η επανασύνδεση είναι της μόδας. Τα celebrity ζευγάρια, το ένα μετά το άλλο, δίνουν απλόχερα δεύτερες ευκαιρίες, με τον Jason Momoa και τη Lisa Bonet να είναι το πιο πρόσφατο. Φυσικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι δυο τους να μην είχαν προλάβει καν να υπογράψουν τα χαρτιά του διαζυγίου, όταν το νέο για επανασύνδεση είδε το φως της δημοσιότητας.

Instagram @prideofgypsies

Στις 17 Ιανουαρίου, ο ηθοποιός γνωστός και ως Khal Drogo, επιβεβαίωσε

τις φήμες περί χωρισμού με την σύζυγο και μητέρα των δυο παιδιών του Lisa Bonet, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης και 5 χρόνια γάμου. Όπως ο ίδιος είχε γράψει σε ανάρτηση του στο Instagram,

«Όλοι νιώσαμε την πίεση και τις αλλαγές αυτής της μεταβατικής περιόδου. Μια επανάσταση ξεδιπλώνεται και η οικογένεια μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Μοιραζόμαστε τα νέα της οικογένειας μας, ότι ο καθένας παίρνει τον δρόμο του σε αυτόν τον γάμο».

Αλλά μην ψάξετε να βρείτε το συγκεκριμένο post γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πια. Ο ηθοποιός κατέβασε την φωτογραφία που συνοδευόταν από το συγκεκριμένο κείμενο, σαν να πήρε πίσω τη δήλωση περί χωρισμού. Και όχι, τα νέα που αφορούν την επανασύνδεση του ζευγαριού δεν στηρίζονται μόνο σε αυτό. Σύμφωνα με κοντινό πρόσωπο του Momoa «ο Jason μετακόμισε και πάλι με τη Lisa πριν από περίπου δυο εβδομάδες και είναι και πάλι μαζί. Αποφάσισαν να κάνουν “τα πράγματα” να δουλέψουν, αφού έχουν επενδύσει τόσα ο ένας στον άλλον».

Λοιπόν, πιστεύουμε ότι οι δεύτερες ευκαιρίες είναι τελικά για να δίνονται κι όπως έχει αποδείξει η ιστορία, τελευταία φαίνεται να βγαίνουν σε καλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα