Τι ετοίμασε ο Βρετανός interior designer Tom Dixon και ο chef Assaf Granit;

10:23 2/3/2022 - Πηγή: InStyle

Είχατε ποτέ την αίσθηση ότι το φαγητό που μόλις απολαύσατε στο αγαπημένο σας εστιατόριο ήταν πιθανότατα νοστιμότερο και πιο εύγευστο, γιατί το πιάτο που το σέρβιραν είχε εξαιρετικό design;

Είστε μήπως από αυτές τις γυναίκες, οι οποίες, αφού τελειώσουν το μεσημεριανό ή το δείπνο τους στο εστιατόριο, αναποδογυρίζουν διακριτικά το πιάτο τους για να δουν το brand, που είναι χαραγμένο από την πίσω πλευρά;

Εάν ναι… όλα τώρα για εσάς γίνονται ευκολότερα…

Στο Coal Office Restaurant στο Λονδίνο, μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε

τo πως θα ερμηνέψουν οι υπόλοιποι θαμώνες του εστιατορίου την κίνησή σας, όταν αναποδογυρίζετε το άδειο πιάτο σας.

Μάλιστα, είστε ελεύθερες να πάρετε και το πιάτο μαζί στο σπίτι σας. Και όχι μόνο το πιάτο, αλλά και τα μαχαιροπήρουνα, τα ποτήρια, ακόμη και το μαρμάρινο τραπεζάκι στο οποίο κάθεστε! Αρκεί να έχετε το ανάλογο βαλάντιο!

Το Coal Office άνοιξε από τον διάσημο σχεδιαστή Tom Dixon και με επικεφαλής τον σεφ Assaf Granit, υπόσχεται μια νέα γευστική εμπειρία που «θολώνει» τα όρια μεταξύ Design και φαγητού.

Ο σχεδιαστής επιμελήθηκε κάθε λεπτομέρεια του εστιατορίου που βρίσκεται δίπλα στο κατάστημά του, στο Kings Cross London, με βεράντα στον τελευταίο όροφο και υπαίθριο καθιστικό.

Αφού λοιπόν δοκιμάσετε τη μοντέρνα κουζίνα της Μέσης Ανατολής από τον σεφ Granit, κατευθυνθείτε κατευθείαν προς τα κάτω για να μαζέψετε μερικά ποτήρια κρασιού, πιάτα ή ακόμα και το κρεμαστό φωτιστικό από ανοξείδωτο χάλυβα, σχεδιασμένο από τον Dixon.

Για την ιστορία, το Coal Office δεν είναι το μόνο εκθεσιακό εστιατόριο του Dixon – υπάρχει και το The Manzoni στο Μιλάνο, που είναι ένας μόνιμος χώρος έκθεσης για τον σχεδιαστή, που συμπεριλαμβάνει ένα σύγχρονο ιταλικό εστιατόριο εξαιρετικής κουζίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα