Jeffrey Dean Morgan: Ένας σταρ που αψήφησε τα προγνωστικά

12:36 5/5/2024 - Πηγή: InStyle

O Jeffrey Dean Morgan είναι από τους σταρ που έπρεπε να δώσει αρκετές μάχες μέχρι να φθάσει στην κορυφή. Τίποτα δεν του ήρθε εύκολο και τίποτα δεν έγινε γρήγορα. Μάλιστα, η ίδια του η μάνατζερ τον εγκατέλειψε επειδή δεν πίστεψε σ’ αυτόν επειδή ήταν πολύ μεγάλος.

Ο Jeffrey Dean Morgan έπρεπε

να περάσει από οντισιόν για πολλούς ρόλους μέχρι να του έρθει η μεγάλη ευκαιρία να λάμψει, μια ευκαιρία που του γλιστρούσε για πολλά χρόνια. Πλέον έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη θρυλική σειρά Walking Dead και φυσικά έχει αποκτήσει ορδές θαυμαστριών με τη γοητεια και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του.

@kinokazinak

Easy Peasy / Negan Edit #negan #neganedit #thewalkingdead #aftereffects #edit #fypシviral

♬ оригинальный звук – ᴋɪɴᴏᴋᴀᴢɪɴᴀᴋ

Στα 58 του χρόνια ο Jeffrey Dean Morgan είναι πλέον παγκοσμίως γνωστός, κυρίως για τον ρόλο του ως Negan στη μετα-αποκαλυπτική τηλεοπτική σειράς τρόμου The Walking Dead του AMC, έναν ρόλο που επανέλαβε στο The Walking Dead: Dead City. Έχει επίσης εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά Supernatural και Grey’s Anatomy και στην ταινία υπερηρώων Watchmen. Φυσικά τον αγαπήσαμε και στο PS I Love You, όπου υποδύθηκε τον William, το νέο ερωτικό ενδιαφέρον της χήρας Holly, που υποδύεται η Hilary Swank. Ο ίδιος θεωρεί αυτήν την ταινία ως την πρώτη κανονική κινηματογραφική του δουλειά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeffrey Dean Morgan (@jeffreydeanmorgan)

Η δύσκολη διαδρομή ως τη διασημότητα

Σίγουρα για τον Jeffrey Dean Morgan ισχύει το ρητό “η επιτυχία έρχεται σε όσους περιμένουν” καθώς είναι ένας ηθοποιός που η καριέρα του ακολούθησε παρόμοια πορεία. Όπως πολλοί ηθοποιοί, η καριέρα ξεκίνησε με μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές όπως το Walker, Texas Ranger και χαμηλού προϋπολογισμού ταινιες, που συχνά βγαίνουν κατευθείας σε βιντεοταινίες, όπως το Undercover Heat. Πέρασε από αρκετές ακροάσεις για ρόλους χωρίς την αναμενόμενη ανταπόκριση. Αυτές οι αποτυχίες έκαναν και τη μάνατζέρ του να τον παρατήσει καθώς πίστευε ότι δεν είχε τις ικανότητες για να πετύχει. Όμως ο Morgan συνέχισε να δουλεύει σκληρά και δεν εγκατέλειψε ποτέ τα όνειρά του πριν τελικά μπει στη μεγάλη κατηγορία, αυτή των σταρ.

@evolution.abacaxi

Evolution Jeffrey Dean Morgan 1991 #jeffreydeanmorgan #negan #supernatural #thewalkingdead #jhonwinchester #evolution #evolutionchallenge

♬ Careless Whisper – George Michael

Ένας από τους πρώτους του πρωταγωνιστικούς ρόλους ήρθε με τη σειρά επιστημονικής φαντασίας The Burning Zone, αν και η σειρά αργότερα τον απέλυσε, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια αναδιαμόρφωσης ώστε να προσελκύσει περισσότερους τηλεθεατές.

Ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 2000 που ο Jeffrey Dean Morgan άρχισε να γίνεται γνωστός. Είχε έναν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν του Supernatural ως John Winchester, ο αγνοούμενος πατέρας των πρωταγωνιστών Sam και Dean που τους δίδαξε όλα όσα ξέρουν για το κυνήγι του κακού. Ένας άλλος σημαντικός ρόλος ήταν ο ρόλος του Denny Duquette στο ιατρικό δράμα Grey’s Anatomy, ένας ασθενής και το ερωτικό ενδιαφέρον της Izzie (Katherine Heigl). Ο θάνατος του Denny είναι μια από τις πιο θλιβερές στιγμές σε μια σειρά που φημίζεται γι’ αυτές και ο Morgan πιστώνει τη σειρά και τη δημιουργό Shonda Rhimes ότι άλλαξαν την καριέρα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeffrey Dean Morgan (@jeffreydeanmorgan)

Οι κινηματογραφικοί ρόλοι

Ο Morgan πρωταγωνίστησε στην ταινία Watchmen (2009) της Warner Bros., τη μεταφορά του εμβληματικού μυθιστορήματος από τον σκηνοθέτη Zack Snyder (300 (2006)). Έπαιξε τον ρόλο του Comedian, ενός βετεράνου του πολέμου του Βιετνάμ, ο οποίος είναι μέλος μιας ομάδας ηρώων που ονομάζεται Minutemen. Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην ταινία του παραγωγού Joel Silver Οι επικίνδυνοι (2010), για λογαριασμό της Warner Bros. Πρόκειται για διασκευή της γνωστής σειράς κόμικς της DC-Vertigo για μια ομάδα κομάντος των μυστικών επιχειρήσεων. Ο James Vanderbilt διασκεύασε το σενάριο και ο Sylvain White σκηνοθέτησε.

Εμφανίστηκε στην ταινία της Focus Features Έτσι πήραμε το Γούντστοκ (2009), σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Ang Lee. Πρωταγωνίστησε επίσης στο πλευρό της Uma Thurman στη ρομαντική κωμωδία Σύζυγος… κατά λάθος (2008) της Yari Film Group. Επιπλέον κινηματογραφικές συμμετοχές περιλαμβάνουν έναν ρόλο cameo απέναντι από την Rachel Weisz στην κωμωδία Ο αδελφός του αϊ-Βασίλη (2007) της Warner Bros. και την ανεξάρτητη κωμωδία Kabluey (2007), στην οποία υποδύθηκε έναν χαρισματικό αλλά και γλοιώδη συνάδελφο της Lisa Kudrow.

Το 2011, ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην ανεξάρτητη ταινία μυστηρίου δολοφονίας Ακρωτηριασμοί (2011). Στην ταινία, βασισμένη σε αληθινή ιστορία, ο Morgan υποδύεται έναν ντετέκτιβ που μεταφέρθηκε από τη Νέα Υόρκη και συνεργάζεται με έναν τοπικό ερευνητή (Sam Worthington) για να ασχοληθούν με μια σειρά ανεξιχνίαστων φόνων σε βιομηχανικές ερημιές γύρω από διυλιστήρια της ακτής του Κόλπου, όπου εμφανίστηκαν έως και 70 πτώματα τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

μαζί, διεξάγουν έναν πόλεμο ενάντια στους άγνωστους επιτιθέμενους. Παραγωγός της ταινίας είναι ο Michael Mann, ενώ η κόρη του, Ami Canaan Mann, σκηνοθέτησε. Ο ηθοποιός ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη, όπου γύρισε το δράμα εποχής Σανγκάη – Η πόλη των κατασκόπων (2010) της Weinstein Company, υπό τη σκηνοθεσία του Mikael Håfström (Δωμάτιο 1408 (2007)).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeffrey Dean Morgan (@jeffreydeanmorgan)

Πρωταγωνιστεί επίσης στο πλευρό της Hilary Swank στο θρίλερ σασπένς Ποτέ δεν είσαι μόνη (2011), για την Hammer Films.

Ο μεγάλος έρωτας με τη Hilarie Burton

Ο σταρ ήταν παντρεμένος με την Anya Longwell από τον Μάιο του 1992 έως τον Ιούλιο του 2003. Το 2019 παντρεύτηκε τη Hilarie Burton, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου έπειτα από περίπου δέκα χρόνια κοινής πορείας. Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν στις 5 Οκτωβρίου σε μια ιδιωτική τελετή.

“Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν το καλύτερο της ζωής μου“, έγραψε στο Instagram η Burton, ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε σειρές όπως το “One Tree Hill” και το “White Collar”. “Ήταν ιδιωτικό και μαγικό και όλα όσα ονειρευόμουν”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeffrey Dean Morgan (@jeffreydeanmorgan)

Παρ’ όλο που δημοσιεύματα είχαν αναφέρει ότι είναι από παλιά παντρεμένοι, η Burton είχε πει ότι “αισθάνθηκε ανόητο να προσπαθήσει να διορθώσει οτιδήποτε”.

“Εδώ είναι το ειλικρινές γεγονός: Από τη στιγμή που τον γνώρισα, ήταν ο σύζυγός μου. Αντί να δώσουμε όρκους από την πρώτη στιγμή, τους ζήσαμε. Για πάνω από δέκα χρόνια. Τις καλές και τις κακές στιγμές”, είπε.

Ο Morgan ανέφερε στο Instagram ότι δύο από τους πρώην συμπρωταγωνιστές του – ο Jensen Ackles και ο Norman Reedus – πραγματοποίησαν την τελετή. Ακολούθησε “το πάρτι του αιώνα στη συνέχεια”, είπε.

“Ήταν, χωρίς αμφιβολία… η καλύτερη μέρα της ζωής μας”, έγραψε. “Απλά δεν ήξερα ποτέ ότι θα μπορούσε να είναι τόσο τέλεια”.

Keywords
jeffrey, morgan, σταρ, προγνωστικα στοιχηματος, σταρ, jeffrey, morgan, the walking dead, i love you, walking dead, zack snyder, uma thurman, rachel weisz, lisa kudrow, γοητεια, easy, amc, city, supernatural, watchmen, love, william, instagram, texas, ταινιες, heat, evolution, zone, john, δραμα, warner, bros, snyder, james, white, focus, features, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, lee, yari, film, group, νέα, διυλιστήρια, σασπένς, hammer, films, burton, tree, κινηση στους δρομους, Καλή Χρονιά, instagram, uma thurman, burton, βγαινουν, the walking dead, walking dead, watchmen, δουλεια, ηθοποιοι, ηθοποιος, θανατος, θριλερ, καριερα, ονειρα, ταινιες, james, supernatural, βιετναμ, γεγονος, γινεται, γοητεια, δειτε, διυλιστήρια, δικη, δωσει, εγινε, ευκαιρια, ευκολο, ειπε, επρεπε, επιτυχια, ερχεται, ζωης, ιδια, ισχυει, κυνηγι, κωμωδια, λαθος, νεα υορκη, ντετεκτιβ, ομαδα, οντισιον, παιδια, ρολο, σεζον, σειρες, σεναριο, συνεχεια, σειρα, σκηνοθεσια, φυσικα, χηρας, group, amc, white, city, love, films, features, film, focus, john, hammer, heat, ιατρικο, i love you, κομικς, lee, lisa kudrow, rachel weisz, ρητο, σασπένς, snyder, texas, tree, william, warner, bros, ξεκινησε, yari, zack snyder, ζευγαρι, zone
Τυχαία Θέματα