Jennifer Garner, η καλή… Σαμαρείτισσα – Προσέφερε τα παπούτσια της σε άστεγο

11:23 19/9/2023 - Πηγή: InStyle

H Jennifer Garner γίνεται παράδειγμα προσφοράς και καλοσύνης άλλη μια φορά, καθώς οι κάμερες την κατέγραψαν να βοηθά έναν άστεγο άνδρα.

Η ηθοποιός φαίνεται πως έχει τη φιλανθρωπία στο αίμα της, καθώς δεν σταματά να προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη, σε κάθε ευκαιρία.

Αυτήν τη φορά η Jennifer Garner εθεάθη να μιλά με έναν άστεγο άνδρα σε πάρκινγκ στην παραλία της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια. Ένας φωτογράφος τη βιντεοσκόπησε καθώς η σταρ

κατέβασε το παράθυρο του αυτοκινήτου συνομιλώντας με τον άστεγο που ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο. Αφού του παρέδωσε μία πλαστική σακούλα γεμάτη με είδη πρώτης ανάγκης, παρατήρησε πως ο άνδρας ήταν ξυπόλητος.

Αμέσως, βγήκε από το αυτοκίνητο και αφού έσκυψε μπροστά του άρχισε να το φορά κάλτσες στα πόδια.

Jennifer Garner took time out of her day to help out a homeless man in L.A. https://t.co/mPQr0syJsY

— TMZ (@TMZ) September 19, 2023

Η Garner αμέσως μετά έβγαλε τα αθλητικά παπούτσια της και προσπάθησε να τα φορέσει στα πόδια του άνδρα αλλά ήταν πολύ μικρά και δεν του χωρούσαν.

Τότε η ηθοποιός παρατήρησε τον παπαράτσι που την κατέγραφε αρκετά μέτρα μακριά της και κατευθύνθηκε προς το μέρος του. “Τι νούμερο παπούτσι φοράς;” τον ρώτησε επανειλημμένα και μετά του ζήτησε να αγοράσει τα παπούτσια του. “Μπορώ να του αγοράσω τα παπούτσια σας; Χρειάζεται ένα παπούτσι.”

Ο φωτογράφος ρώτησε τι νούμερο χρειαζόταν ο άνδρας και όταν η Garner απάντησε: “10 και μισό” (No 41) o παπαράτσι απάντησε με χαρά: “Ω, εγώ είμαι 11 (Νο 42)! Θέλεις να του το δώσω; Μπορώ να του το δώσω”, σημειώνοντας ότι δεν χρειάζεται να τον πληρώσει.

Αφού η σταρ φόρεσε στα πόδια του άστεγου τα μαύρα αθηλτικά παπούτσια του παπαράτσι, αυτός της είπε ότι είχε και μια κουβέρτα στο αυτοκίνητό του και της την πρόσφερε επίσης.

Αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που η Jennifer Garner επέδειξε τον γενναιόδωρο και μεγαλόψυχο όσο και καλοσυνάτο χαρακτήρα της. Τον περασμένο Απρίλιο, με αφορμή τα 50ά της γενέθλια, αντί για ένα λαμπερό πάρτι, διοργάνωσε ένα μπαζάρ τροφίμων προσφέροντας σε όσους είχαν ανάγκη.

Ο σύντροφός της John Miller, η 17χρονη κόρη της Violet και ο ηθοποιός Adam Scott ήταν μεταξύ αυτών που τη βοήθησαν στη φιλανθρωπική εκδήλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα