Jeremy Renner: Χαρούμενος και υγιής 8 μήνες μετά το φρικτό ατύχημα – Τα ενθαρρυντικά λόγια σοφίας του

15:31 12/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Jeremy Renner ξεγέλασε το θάνατο, μετά το φρικτό ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά.

Ο 52χρονος ηθοποιός, παρασύρθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους 14.000 κιλών, όταν απομάκρυνε το χιόνι από την περιοχή του σπιτιού του, στο Mt. Rose Highway, έπειτα από έντονες χιονοπτώσεις στη Νεβάδα, το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς.

Πρόκειται για το ιδιωτικό του μηχάνημα, το οποίο γλίστρισε στο χιόνι όταν το φρένο έκτακτης ανάγκης του δεν λειτούργησε. Τότε, ο ηθοποιός προσπάθησε να προστατεύσει τον ανιψιό του από τραυματισμό, αφού το εκχιονιστικό κατευθυνόταν κατά πάνω του.

Οχτώ μήνες μετά το ατύχημα, κατά το οποίο έσπασε περισσότερα από 30 οστά, ο ηθοποιός αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό selfies στις οποίες φαίνεται απόλυτα υγιής και χαρούμενος. Μάλιστα, εκτός από όμορφα στιγμιότυπα μοιράζει στους θαυμαστές του και ενθαρρυντικά λόγια από τη σοφία που αποκτά κανείς με τα χρόνια και έπειτα από μια σοβαρή απειλητική για τη ζωή περιπέτεια.

«Βρείτε ποιοτικό χρόνο αυτό το Σαββατοκύριακο και περάστε το με ποιοτικούς ανθρώπους», γράφει στη λεζάντα μιας φωτογραφίας του, ενώ σε μία άλλη σημειώνει «παρακαλώ βρείτε χρόνο και μοιραστείτε τον με αυτούς που αγαπάτε και που σας αγαπούν… ούτως ή άλλως μόνο αυτά έχουν πραγματικά σημασία».

View this post on Instagram

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

View this post on Instagram

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Jeremy Renner: Με μπαστούνι στην πρώτη του εμφάνιση σε κόκκινο χαλί μετά το φρικτό ατύχημα – Στο πλευρό του η οικογένειά του

Keywords
Τυχαία Θέματα