Joe Manganiello: Η αποκάλυψη για τις γυμνές σκηνές στο True Blood – “Δεν κάναμε τίποτα ντυμένοι”

21:01 19/3/2024 - Πηγή: InStyle

Μια… αποκαλυπτική δήλωση έκανε ο Joe Manganiello, αναφερόμενος στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά True Blood, η οποία του άφησε τραύμα και τον ανάγκασε να θέσει όρια όσον αφορά στην υποκριτική του τέχνη.

Καλεσμένος στην εκπομπή The Jennifer Hudson Show, ο 47χρονος σταρ έπαιξε ένα παιχνίδι ερωτήσεων τύπου “ναι ή όχι”, όπου αποκάλυψε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της θεωρίας του.

Αφού παραδέχτηκε ότι θα προτιμούσε να μπορεί να πετάει στην πρώτη θέση αντί να ταξιδεύει δωρεάν σε όλο τον κόσμο, ο Manganiello εξομολογήθηκε επίσης ότι θα εγκατέλειπε τους ρόλους των ονείρων του ως ηθοποιός, αν αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να κάνει γυρίσματα στη βροχή ή υπό χαμηλές θερμοκρασίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Jennifer Hudson Show (@jenniferhudsonshow)

“Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι“, άρχισε. “Όταν ήμουν στο True Blood δεν κάναμε γυρίσματα στη Λουιζιάνα – τη ζεστή Λουιζιάνα. Γυρίζαμε στο Μαλιμπού [τον] Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο για όποιον είναι εκεί έξω έχει κάτω από -7 βαθμούς τη νύχτα και τώρα στο True Blood, ήμασταν γυμνοί“.

“[Δεν κάναμε] τίποτα με ρούχα! Οπότε μετά λένε: Σταμάτα να τρέμεις, προσπάθησε να το κάνεις σέξι! Όχι ρε φίλε, έχω ξεπαγιάσει”, γέλασε. “Οπότε πιστέψτε με … Δεν θα το δεχόμουν. Ήταν τραυματικό όλο αυτό”.

Το True Blood προβλήθηκε αρχικά στο HBO για επτά σεζόν μεταξύ 2008 και 2014. Η σειρά εκτυλίσσεται στο Bon Temps της Λουιζιάνα, όπου βρικόλακες, λυκάνθρωποι και άλλα μυστικιστικά πλάσματα κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα