Justin και Hailey Bieber: Η αλήθεια πίσω από τις φήμες για διαζύγιο

19:20 4/4/2024 - Πηγή: InStyle

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Justin Bieber και τη Hailey Baldwin να παίρνουν διαζύγιο. Ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται πως δεν δίνει καμία σημασία σε όσους αμφισβητούν την κατάσταση της σχέσης τους.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2018, “τα πηγαίνει πολύ καλά”, είπε πηγή στο PEOPLE. “Δεν υπάρχει διαζύγιο και δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό. Είναι πολύ, πολύ ευτυχισμένοι” επεσήμανε η ίδια πηγή.

Η ίδια η Hailey είχε απαντήσει στις φήμες

με μία ωμή ανάρτηση στο Instagram Story της: “Απλά για να ξέρετε, οι ιστορίες και τα συνεχή “τυφλά στοιχεία” που βλέπω στο TikTok είναι 100% των περιπτώσεων λάθος. Φτιαγμένα από το πουθενά… Έρχονται από τη χώρα της αυταπάτης...” έγραψε η Hailey. “Οπότε ξέρω ότι μπορεί να είναι διασκεδαστικό να τροφοδοτείτε αυτές τις ιστορίες αλλά απλά να ξέρετε ότι είναι πάντα ψεύτικες xx συγγνώμη που το χαλάω”.

Αν και παραμένει ασαφές σε ποιες ιστορίες αναφερόταν η Hailey, η φήμη άρχισε να φουντώνει σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα, όταν ο πατέρας της Stephen Baldwin μοιράστηκε δημόσια μια ανάρτηση του Victor Marx, ιδρυτή του All Things Possible Ministries, που ζητούσε να προσευχηθεί για το ζευγάρι.

Την Τετάρτη, 3 Απριλίου, η Hailey μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram Story της που έδειχνε τον κοιμισμένο Justin στο κρεβάτι να αγκαλιάζει έναν από τους σκύλους του ζευγαριού.

Ο Justin και η Hailey συνδέονται εδώ και καιρό με την πίστη τους και την Κυριακή, 31 Μαρτίου, γιόρτασαν μαζί το Πάσχα με δύο μεγάλα σοκολατένια αυγά που είχαν τα ονόματά τους γραμμένα πάνω τους με λευκό γλάσσο, σύμφωνα με τα Instagram Stories της Hailey.

Keywords
Τυχαία Θέματα