Kanye West – Bianca Censori: Τι γίνεται στον γάμο τους;

Ο Kanye West και η σύζυγός του, Bianca Censori “θα κάνουν ένα διάλειμμα στο γάμο τους” σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον.

Ζουν χωριστά από τα μέσα Οκτωβρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα US Sun.

“Η οικογένειά της ποτέ δεν συμπάθησε τον Ye. Η απόφασή της να προχωρήσει σε γάμο μαζί του ήταν σωστή; Οι κοντινοί της άνθρωποι αμφιβάλλουν” δηλώνει μια πηγή στην εφημερίδα.

“Ο Kanye είναι δύσκολο άτομο. Σκεφτείτε να πρέπει να είσαι δίπλα του και να δουλεύεις γι’
αυτόν”

Η πηγή σημείωσε ότι παρόλο που ο ράπερ “είναι πολύ πιο ευτυχισμένος και συγκεντρωμένος με εκείνη δίπλα του,” η σχέση τους περνάει δυσκολίες.

“Η Bianca είναι μία από τις πιο υπομονετικές προσωπικότητες. Ήταν αφοσιωμένη στον Ye.”

Ο West είναι αυτό το διάστημα σε ένα πολυτελές συγκρότημα με στούντιο ηχογράφησης στη Σαουδική Αραβία. Εστιάζει στη δημιουργία νέας μουσικής με τον Ty Dollar $ign και συνεπώς “δεν είναι τόσο ανήσυχος” για την κατάσταση του γάμου του. Παράλληλα η Censori γύρισε στην πατρίδα της, την Αυστραλία.

Η Censori από την άλλη, μπορεί να επιστρέψει σε αυτόν μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του. Eίναι σαφές ότι η οικογένειά της και οι φίλοι της θα προτιμούσαν να μην το έκανε,” δήλωσε η ίδια πηγή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca Censori (@bianca.censori_official)

“Οι φίλοι της εξήγησαν στην ίδια το πώς νιώθουν. Της είπαν ότι πρέπει να ξυπνήσει,” δήλωσε μια πηγή στην Daily Mail νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. 

“Ξέρει ότι της έχει αποκλείσει αυτούς που είναι κοντά της και έχει ξεκινήσει να βλέπει σύννεφα στον γάμο της” συνέχισε η πηγή. “Παράλληλα, συνειδητοποιεί τον έλεγχο του Kanye και αρχίζει να βλέπει τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία“.

Η Bianca Censori πήγε να μείνει με τους γονείς της, μετά την απόφαση του τραγουδιστή να μην την προσκαλέσει στο πρόσφατο ταξίδι του.

Οι κανόνες στη ζωή τους

Σύμφωνα με τους φίλους της, ο μουσικός “έχει ένα σύνολο κανόνων” για την Bianca. Μη μιλάς πολύ, μη τρως συγκεκριμένα τρόφιμα, να κάνεις γυμναστική καθημερινά.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της σχέσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα