Ρούλα Κορομηλά: ‘Ηταν συνειδητή η επιλογή να κάνω παύση από την τηλεόραση

Η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες Τίποτα”. Λίγες μέρες πριν από την επιστροφή της εκπομπής “Σπίτι με το Mega”, η παρουσιάστρια μίλησε για όλα.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, εξήγησε τους λόγους που ήθελε να κάνει παύση από την τηλεόραση, τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης.

Η ίδια δήλωσε: “Επέλεξα συνειδητά να κάνω παύση από την τηλεόραση. Ποτέ δεν φοβήθηκα ότι, αν φύγω, κάποιος θα αντικαταστήσει τη θέση μου. Οι συγκρίσεις είναι ανέφικτες. Έτσι, σε κάποια φάση, σκέφτηκα πως δεν θέλω να συνεχίσω με τηλεόραση,

να ηρεμήσω και να αφιερώσω χρόνο σε άλλες πτυχές της ζωής μου. Όταν εργάζεσαι από το 1988, υπάρχει κούραση και κόπος.”

Στη συνέχεια ανέφερε: “Έκανα την επιλογή να ρισκάρω και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Παρά τα χρόνια εμπειρίας, υπήρξαν προσπάθειες που δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

“Αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν μπορείς πάντα να είσαι πρώτος και να κάνεις πάντα τα πράγματα τέλεια.”

Αναφερόμενη στα νούμερα τηλεθέασης και τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση, η Κορομηλά υπογράμμισε: “Τα νούμερα δεν καθορίζουν τον παρουσιαστή. Βοηθούν το κανάλι και επηρεάζουν την ψυχολογία του παρουσιαστή, αλλά δεν αλλάζουν την ουσία. Όταν οι εκπομπές συγκρίνονται μεταξύ τους με βάση τα νούμερα, αυτό δημιουργεί προβλήματα. Δεν είναι φρόνιμο να ασχολείται μία εκπομπή με άλλη, προβάλλοντας την έλλειψη επιτυχίας σαν αρνητικότητα. Αυτή η στάση υπονομεύει την αξιοπιστία μας στο κοινό που μας παρακολουθεί. Υπάρχει μια εσκεμμένη προσπάθεια να χτυπήσουμε την ψυχολογία των συναδέλφων μας και αυτό με ανησυχεί βαθιά.”

Keywords
Τυχαία Θέματα