Lizzo: «Δουλεύω» πάνω στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους, το άγχος και τα θέματα εμπιστοσύνης

Η Lizzo έκανε μια άκρως εξομολογητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια της ραπ ανέβασε μια selfie με το μπουρνούζι της και έγραψε στη λεζάντα της: «Γεια. Δουλεύω… πάνω στη μουσική, τον εαυτό μου, τις σχέσεις με τους ανθρώπους και το φαγητό, το άγχος μου, το σώμα μου, την επιχείρησή μου και τα θέματα εμπιστοσύνης μου με τον κόσμο. Είναι βαθιά τώρα, βαθύτερα από ποτέ»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

a

Οι φανς της σχολίασαν με μηνύματα ενδυνάμωσης και υποστήριξης. «Με την ησυχία σου, κορίτσι μου! Το θέμα είναι να φροντίζεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου! Όλοι θα είμαστε ακόμα εδώ» είναι ένα από αυτά.

Το timing της δημοσίευσης δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ειδικότερα, αυτή η ανάρτηση γίνεται εν μέσω μιας αγωγής εναντίον της σταρ από τρεις από τις πρώην χορεύτριές της. Ο λόγος για την Arianna Davis, την Crystal Williams και τη Noelle Rodriguez. Οι τρεις γυναίκες καταγγέλουν την τραγουδίστρια για «σεξουαλική, θρησκευτική και φυλετική παρενόχληση».

Η Lizzo χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς ψευδείς, σε μια απάντηση της, τον Αύγουστο στο Instagram. «Είμαι πληγωμένη, αλλά δεν αφήνω την καλή δουλειά που κάνω στον κόσμο να το επισκιάζει αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» σημείωσε μεταξύ άλλων.

H Lizzo κατέθεσε δικαστικό έγγραφο και ζήτησε από τον δικαστή να απορρίψει την αγωγή.

Ο εκπρόσωπος της Lizzo δήλωσε: «Αυτό είναι το πρώτο βήμα μιας νομικής διαδικασίας. ‘Ολα αυτά που πρεσβεύουν τραγουδίστρια και η ομάδα της, τα κάνουν πάντα πράξη. Εργάζονται για την προώθηση της αποδοχής του σώματος, για την καθοδήγηση ενός ασφαλούς χώρου εργασίας και για την προστασία των ατόμων από κάθε είδους παρενόχληση. Συνεπώς, όλοι οι ισχυρισμοί περί του αντιθέτου είναι γελοίοι και ανυπομονούμε να το αποδείξουμε» προσέθεσε.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος των χορευτριών απάντησε σε δήλωσή του: «Η απάντηση της Lizzo έχει τυποποιημένες ενστάσεις. Επίσης, το βασικό συμπέρασμα είναι ότι συμφωνεί με το αίτημα των πελατών μας για δίκη με ενόρκους. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε την υπόθεσή μας στο δικαστήριο. Η Lizzo και η ομάδα της που ντροπιάζουν τα θύματα όλους αυτούς που έχουν μοιραστεί παρόμοιες ιστορίες κακοποίησης και παρενόχλησης» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα