Kate Hudson: Λιώνει για τον Danny Fujikawa – Το τρυφερό μήνυμά της για τα 37α γενέθλιά του

13:51 11/6/2023 - Πηγή: InStyle

H Kate Hudson είναι τρελά ερωτευμένη με τον αρραβωνιαστικό της, Danny Fujikawa, και δεν το κρύβει.

Η σταρ, που είναι σε σχέση με τον μουσικό από το 2016, τίμησε τα γενέθλια του αγαπημένου της με ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram.

Η Kate Hudson χαρακτήρισε τον Fujikawa τον πιο “αγαπητό, αγνό, ειλικρινή, ευαίσθητο, έξοχο, στοργικό άνδρα” στις ευχές που έστειλε για τα 37α γενέθλιά του, ενώ σημείωσε:

“Ευτυχισμένα γενέθλια στην αγάπη μου, στον σύντροφό μου, στον άντρα μου! Είμαι τόσο ευγνώμων που συγκατοικήσαμε, κάναμε ένα μωρό και αποφασίσαμε να παντρευτούμε… όταν θα έχουμε χρόνο να το σχεδιάσουμε”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της όπου ανέβασε σειρά φωτογραφιών και βίντεο με στιγμές από τη σχέση τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson)

Και πρόσθεσε: “Οι άνθρωποι αναρωτιούνται τι κάνει την αγάπη να διαρκεί… Κι εγώ αναρωτιέμαι!” και στη συνέχεια παρότρυνε τους ακολούθους της να “βρουν κάποιον να είναι περίεργοι μαζί” συνδυάζοντας την προτροπή με στιγμιότυπα όπου η ίδια και ο σύντροφός της κάνουν ανοησίες μαζί ενώ γράφουν μουσική. Η ηθοποιός αστειεύτηκε ότι αυτό το βίντεο ήταν απλά “αυτό που συμβαίνει στο σπίτι μας όταν υπάρχει ημερήσιο ποτό.”

Η Hudson είναι αρραβωνιασμένη με τον Danny Fujikawa από τον Σεπτέμβριο του 2021. Άρχισαν να βγαίνουν τον Δεκέμβριο του 2016 και απέκτησαν ένα κοριτσάκι, τη Rani Rose, τον Οκτώβριο του 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα