Εβελίνα Νικόλιζα: «Με στενοχωρεί που λένε ότι είμαι στην τηλεόραση λόγω της Μπέσσυς Αργυράκη»

Η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στην Ελένη Βουλγαράκη για το τηλεοπτικό μέλλον της, τη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού, τις απόπειρες να ασχοληθεί με το μουσική αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

«Στο ”Καλύτερα δεν γίνεται” δέσαμε από την πρώτη στιγμή, αν κι αυτό δεν συμβαίνει συχνά, ήμουν πολύ τυχερή. Με την ομάδα της δουλειάς έχουμε αναπτύξει σχέσεις ζωής, όταν κλείνει ένας κύκλος σε μία δουλειά είναι εύκολο να χαθεί, αλλά οι βάσεις είναι γερές μεταξύ μας», ήταν

τα πρώτα λόγια της Εβελίνας Νικόλιζα.

Μιλώντας ειδικά για την σχέση που έχει αποκτήσει με την Ναταλία Γερμανού, η ίδια είπε: «Από την αρχή υπήρχε ένα ”δέσιμο” μεταξύ μας κι όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε οικογένεια». Όσον αφορά στην επόμενη σεζόν του «Καλύτερα δε γίνεται», η Εβελίνα Νικόλιζα απάντησε: «Η πρόθεση όλης της ομάδας της εκπομπής είναι να συνεχίσουμε και του χρόνου. Το δικό μου συμβόλαιο είναι 1 συν 1 και για να μην συνεχίσουμε του χρόνου, θα πρέπει να πάει κάτι πολύ στραβά».

Η youtuber μπορεί να βρίσκεται στο πάνελ της Ναταλίας Γερμανού τα τελευταία χρόνια, ωστόσο στο κοινό συστήθηκε ως τραγουδίστρια. Η Εβελίνα Νικόλιζα εξομολογείται ότι ενώ έχει προσπαθήσει πολύ για να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, δεν τα έχει καταφέρει:

«Μου λείπει το τραγούδι, συζητάω για ένα μουσικό project του χρόνου, απλά με έχει απογοητεύσει η μουσική γιατί προσπάθησα για χρόνια να είναι η βασική μου δουλειά, αλλά δεν τα κατάφερα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν τη στενοχωρούν τα αρνητικά σχόλια, η ίδια ήταν ξεκάθαρη: «Με έχουν στενοχωρήσει σχόλια στο twitter, όπως ότι βρίσκομαι στη τηλεόραση επειδή είμαι η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη κι είμαι ”μπλεγμένη” με το σύστημα. Με ”πνίγει” όταν κάποιοι θεωρούν πώς ό,τι έχω καταφέρει επαγγελματικά δεν το έχω κάνει μόνη μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Mente Fuerte: «Είναι άσχημο να λέγονται αυτά και για τη Μαρία και για τον Στάθη»

 Νίκος Χατζηνικολάου: Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή – Πέθανε ο πατέρας του

 Τζώρτζια Γεωργίου για ψυχοσωματικά: «Δεν μπορούσα να ισιώσω από τον πόνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα