Keanu Reeves: Όταν παραλίγο να χάσει τον ρόλο του στο “Matrix”- “Δεν το είπα ποτέ σε κανέναν”

23:07 19/5/2023 - Πηγή: InStyle

Έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από τη στιγμή που η ταινία “Matrix” βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί άλλον ηθοποιό εκτός από τον Keanu Reeves στον ρόλο του Neo.

Ωστόσο, ο αγαπητός σταρ είχε ένα μυστικό που παραλίγο να του κοστίσει όχι μόνο τον ρόλο, αλλά και την υγεία του. Καλεσμένος στο podcast

“The Art of Action”, ο Keanu Reeves αποκάλυψε τι συνέβη εκείνους τους μήνες που προετοιμαζόταν για τα γυρίσματα της ταινίας. Ο Reeves είπε ότι μόλις είχε τελειώσει τα γυρίσματα ταινιών, όπως το “Speed” και το “They Call Him Bodhi”, τα οποία του προκάλεσαν κάποιους τραυματισμούς στον αυχένα.

“Είχα περάσει δύο χρόνια δίνοντας μάχη με αυτό, με έπιανε μυρμήγκιασμα”, είπε. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “Chain Reaction” χρειάστηκε να τσιμπήσει τον εαυτό του για να κρατηθεί. “Είχα μια διόγκωση δίσκου και επίσης μια ρήξη δίσκου και άρχισα να χάνω την αίσθηση και την ισορροπία“, πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, είχε μια συνάντηση με τις αδελφές Wachowski, οι οποίες τον ενημέρωσαν ότι έπρεπε να εκπαιδευθεί σε πολεμικές τέχνες στο Χονγκ Κονγκ. Παρά τις προκλήσεις, ο Reeves αποδέχτηκε την προσφορά.

Keanu Reeves and the cast of THE MATRIX learning kung fu for the fight scenes in the film. pic.twitter.com/pmymYY0biM

— All The Right Movies (@ATRightMovies) May 16, 2023

“Είπα ναι στο Matrix και άρχισα να προπονούμαι για τέσσερις μήνες, αλλά η κατάσταση επιδεινώθηκε, οπότε συμβουλεύτηκα έναν ειδικό για τον αυχένα. Διαγνώστηκα με σπονδυλική στένωση, ουσιαστικά ακρωτηριασμό της σπονδυλικής μου στήλης”, αποκάλυψε ο Reeves.

Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τη σύντηξη δύο σπονδύλων και την τοποθέτηση πλάκας στον αυχένα του, επέλεξε να το κρατήσει μυστικό.

“Δεν το είπα ποτέ σε κανέναν γιατί δεν ήθελα να πω σε κανέναν ότι δεν μπορούσα να κάνω την ταινία“, εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια του podcast.

“Τοποθέτησαν την πλάκα στον αυχένα και μου έδωσαν εντολή να αρχίσω να κινούμαι αμέσως. Έπρεπε να προπονηθώ για το Matrix φορώντας ένα στήριγμα στον αυχένα” πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα