Ken Hudson Campbell: Ο Άη Βασίλης του “Μόνος στο σπίτι” δίνει μάχη με τον καρκίνο

22:01 8/12/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Ken Hudson Campbell δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Ο ηθοποιός που έπαιξε τον ρόλο του Άγιου Βασίλη στην κλασική ταινία του 1990 “Μόνος στο Σπίτι” με τον Macaulay Culkin, διαγνώστηκε με καρκίνο, στις 27 Οκτωβρίου..

Ο 61χρονος ηθοποιός έπρεπε να υποβληθεί σε μακρά χειρουργική επέμβαση για την καταπολέμηση της νόσου, συμφωνα με ανακοίνωση από την οικογένειά του. O Ken Hudson Campbell έπαιξε επίσης στις ταινίες Armageddon και Groundhog Day.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ken Campbell (@kenhudsoncampbell)

Η οικογένειά του απηύθυνε έκκληση για βοήθεια, ενώ δημιούργησε σελίδα GoFundMe για τα ιατρικά του έξοδα. «Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου για να σώσουμε τον Ken» δήλωσε η κόρη του. «Ένας όγκος είχε αναπτυχθεί στο κάτω μέρος του στόματός του και άρχισε να παρεμβαίνει στα δόντια του» εξήγησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ken Campbell (@kenhudsoncampbell)

Οι λεπτομέρειες της χειρουργικής επέμβασης

Όπως πρόσθεσε η κόρη του στη σελίδα GoFundMe, «στις 7 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί μια 10ωρη χειρουργική επέμβαση. Στη διάρκεια θα αφαιρεθεί ένα μεγάλο μέρος της γνάθου του, μαζί με τους λεμφαδένες του και μέρος του οστού του ποδιού του» εξήγησε. «Οι χειρουργοί σχεδιάζουν να ανακατασκευάσουν μια νέα γνάθο για τον Ken από αυτό το οστό του ποδιού, να την εγκαταστήσουν και να τον θεραπεύσουν με ακτινοβολία. Θα έχει μια περίοδο ανάρρωσης 6 μηνών & μπορεί να χρειαστεί και χημειοθεραπεία στη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα