Kevin Costner: Τα οικονομικά αιτήματα της εν διαστάσει συζύγου του – Το ποσό που ζητεί για διατροφή παιδιών

10:39 22/6/2023 - Πηγή: InStyle

Δικαστικά έγγραφα, που έρχονται στη δημοσιότητα, φαίνεται πως η εν διαστάσει σύζυγος του Kevin Costner, Christine Baumgartner, ζητεί 248.000 δολάρια τον μήνα για διατροφή του παιδιού, ενώ το διαζύγιό τους έχει πάρει άσχημη τροπή.

Το οικονομικό αίτημα αποκαλύπτεται στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν πρόσφατα από τους δικηγόρους της πρώην σχεδιάστριας τσαντών και αναφέρεται ως “248.000 δολάρια συνολικά και για τα τρία παιδιά.”

Στα έγγραφα, η Christine ισχυρίζεται ότι το ποσό “είναι μικρότερο από

το ποσό που απαιτείται για να διατηρήσουν τα παιδιά τον συνηθισμένο τρόπο ζωής τους” και ζητεί από τον Costner να πληρώσει επίσης το 100% από τα δίδακτρα ιδιωτικού σχολείου, τις εξωσχολικές δραστηριότητες/αθλήματα και τα έξοδα υγειονομικής περίθαλψης για τα τρία παιδιά τους: Cayden, 16 ετών, Hayes, 14 ετών, και Grace, 13 ετών.

Kevin Costner claims estranged wife secretly charged $95K on his credit card after split https://t.co/WT8qCdFYpd pic.twitter.com/ycgzzWYUSF

— Brightly (@BrightlyAgain) June 15, 2023

Δεν σημειώνεται αίτημα για συζυγική διατροφή στα δικαστικά έγγραφα, που κατατέθηκαν την Παρασκευή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας, στην κομητεία της Σάντα Μπάρμπαρα.

Στα έγγραφα, το εισόδημα του Costner για το 2022 αναφέρεται σε 19.517.0641 δολάρια και τα έξοδα της οικογένειάς τους, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι φόροι, αναφέρονται σε 6.645.285 δολάρια. Το καθαρό εισόδημα της οικογένειας, ύστερα από όλα τα έξοδα και τους φόρους, ήταν 7.595.520 δολάρια. Ορισμένα από τα έξοδα που αναφέρονται, περιλαμβάνουν τακτικά ταξίδια στην Καραϊβική, τη Χαβάη και το Άσπεν, καθώς και την τακτική φιλοξενία καλεσμένων, που απαιτούν κέτερινγκ ή σεφ. Επιπλέον, η συντήρηση των διάφορων μεγάλων ακινήτων τους κοστίζει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Kevin Costner: Άσχημη τροπή στο διαζύγιό του – Η εν διαστάσει σύζυγός του αρνείται να μετακομίσει από το σπίτι τους

Σε δικαστικά έγγραφα που είχαν κατατεθεί προηγουμένως από τους δικηγόρους του Costner, ισχυρίστηκε ότι σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, η Christine είχε 30 ημέρες για να εγκαταλείψει το σπίτι που ανήκει στον ηθοποιό, και η αξία του εκτιμάται σε 145 εκατομμύρια δολάρια, μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου. Δεδομένου ότι κατέθεσε αίτηση την 1η Μαΐου, η προθεσμία αυτή έχει παρέλθει και εκείνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ακίνητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα