Kim Kardashian: Eπιμένουν οι φήμες για ειδύλλιο με τον Odell Beckham Jr. – Μαζί στο Super Bowl

15:34 12/2/2024 - Πηγή: InStyle

Μια νέα συνάντηση της Kim Kardashian με τον Odell Beckham Jr. έβαλε φωτιά στις φήμες για ειδύλλιο μεταξύ τους.

Η Kim Kardashian και ο Odell Beckham Jr. πέρασαν χρόνο μαζί στο Λας Βέγκας, όπου έφθασαν για να παραστούν σε εκδηλώσεις στο περιθώριο του Super Bowl.

Μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι

η 43χρονη Kim ετών, και ο 31χρονος αθλητής των Baltimore Ravens παραβρέθηκαν και οι δύο στο πάρτι Fanatics Super Bowl του Michael Rubin στο The Cosmopolitan το Σάββατο.

Kim Kardashian and new boyfriend, Odell Beckham Jr. were spotted together for the first time since going exclusive with their budding romance while at The Wynn in Las Vegas on Saturday. #fyp #kimkardashian #odellbeckhamjr #lasvegas #nfl #dating #kanyewest pic.twitter.com/0KlgYgP9t2

— Kenvin (@kenvinwhise) February 11, 2024

“Δεν υπήρχε κάποια έκφραση αγάπης μεταξύ τους, αλλά σίγουρα έδειχναν μαζί“, είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στο πάρτι που ήταν η Kardashian και ο Beckham Jr.

“Ήταν μαζί σε μια μεγαλύτερη παρέα με την Khloé [Kardashian], την Kendall [Jenner], τον Justin [Bieber], την Hailey [Bieber] και μερικούς άλλους φίλους, περνώντας υπέροχα”, πρόσθεσε η πηγή. Άλλοι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση ήταν η La La Anthony, η Ice Spice, η Nina Dobrev και η Winnie Harlow.

Η Kardashian και ο Beckham Jr. εντοπίστηκαν στο The Wynn στην Πόλη της Αμαρτίας λίγο αργότερα.

Kim Kardashian is keeping up with Odell Beckham Jr. in Sin City. pic.twitter.com/XO8QXMFhSl

— E! News (@enews) February 12, 2024

Μια πηγή είχε δηλώσει στο PEOPLE τον Σεπτέμβριο ότι η Kardashian και ο Beckham Jr. “έκαναν παρέα”.

Εκείνη την εποχή, πολλές πηγές επιβεβαίωσαν ότι ο αθλητής και το μοντέλο Lauren Wood είχαν χωρίσει επίσημα. Ο Beckham και η Wood μοιράζονται έναν γιο, τον Zydn, τον οποίο καλωσόρισαν μαζί τον Φεβρουάριο του 2022.

Λίγο καιρό μετά, η Kardashian έκανε στη συνέχεια μια εμφάνιση στο πάρτι γενεθλίων του Beckham Jr. με θέμα τα 90s στο WSA στη Νέα Υόρκη. “Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι με πολλούς διασκεδαστικούς ανθρώπους”, δήλωσε μια πηγή στο PEOPLE για την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν επίσης η Lori Harvey, ο James Harden, ο Saquon Barkley, η Ashley Graham, η Emily Ratajkowski, η Lil Baby, η Emma Chamberlain και άλλοι.

Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Justin Bieber e Hailey pic.twitter.com/XQxzIikedQ

— Danilo Lacalle (@danlacalle) February 12, 2024

Ερωτήματα σχετικά με τη σχέση τους προέκυψαν ξανά, αφού παρακολούθησαν την ίδια εκδήλωση στο The Bird Streets Club το βράδυ της Παρασκευής στις 2 Φεβρουαρίου, στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Οι κοινές τους εμφανίσεις συνεχίστηκαν καθώς σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε το TMZ, η Kim και ο Odell παρέστησαν σε πάρτι που διοργάνωσε ο Jay-Z ενόψει των Grammy.

Keywords
Τυχαία Θέματα