Kylie Jenner-Timothée Chalamet: Πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση στη συναυλία της Beyoncé

12:32 5/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet δημοσιοποίησαν το φημολογούμενο ειδύλλιό τους, αφού πήγαν μαζί στη συναυλία της Beyoncé, στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι, το οποίο πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για σχέση τον Απρίλιο, εθεάθη στη συναυλία να απολαμβάνει τις στιγμές τους και να έχουν έντονη οικειότητα μεταξύ τους. Οι δυο τους συζητούσαν και γελούσαν όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Mark your calendars: On Beyoncé’s 42nd birthday, Timothèe

Chalamet and Kylie Jenner made their public debut at SoFi Stadium to see Bey’s Renaissance stop on Sept. 4. Where there’s smoke… pic.twitter.com/NUUkqIY8vi

— Chris Gardner (@chrissgardner) September 5, 2023

Στο βίντεο που τράβηξε ο δημοσιογράφος του THR Chris Gardner, το φημολογούμενο ζευγάρι φαίνεται να είναι ευδιάθετο καθώς φλερτάρει μεταξύ του.

Η κοινή τους δημόσια εμφάνιση είναι η πρώτη τους μαζί κι έρχεται αφού το ζευγάρι εθεάθη να φεύγει από την έπαυλη του Chalamet στο Beverly Hills την περασμένη εβδομάδα.

Το Page Six απέκτησε φωτογραφίες που απαθανατίζουν την Kylie να βγαίνει ινκόγκνιτο από την είσοδο του ηθοποιού στις 26 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα