Lady Gaga: Διαψεύδει τις φήμες για χωρισμό από τον Michael Polansky με τρυφερά ραντεβού

Η Lady Gaga επέλεξε με δύο σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις να διασκεδάσει τις φήμες για χωρισμό από τον αγαπημένο της, Michael Polansky.

Η popstar και ο μεγιστάνας της τεχνολογίας εθεάθησαν σε δύο συναυλίες στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο, διαλύοντας φαινομενικά τις φήμες περί χωρισμού.

Lady Gaga and her boyfriend

at Katy Perry's show in Las Vegas. https://t.co/OUhWXS19kU

Pop Crave (@PopCrave) October 8, 2023

Η Lady Gaga εθεάθη για πρώτη φορά στη συναυλία της Katy Perry στο Resorts World στο Λας Βέγκας την Παρασκευή, συνοδευόμενη από τον Polansky και τον μάνατζέρ της, Bobby Campbell.

Lady Gaga spotted at Katy Perry’s Vegas residency.

pic.twitter.com/0CEsaE8tlf

Pop Base (@PopBase) October 8, 2023

Ένας θαυμαστής ανέβασε ένα κλιπ της Gaga και του Polansky να περπατούν στον χώρο, καθώς η τραγουδίστρια κοίταξε την κάμερα χαμογελώντας και κάνοντας το σήμα της ειρήνης.

Οι δυο τους εθεάθησαν επίσης στον νέο πολυτελή χώρο του Λας Βέγκας, το The Sphere, για να παρακολουθήσουν την εμφάνιση των U2 το Σάββατο.

Lady Gaga was spotted at the U2 show at The Sphere in Las Vegas with her boyfriend moments ago pic.twitter.com/olDmgNKH23

Gaga Daily (@gagadaily) October 8, 2023

Ο Michael Polansky είναι πολλά περισσότερα από το να είναι απλώς ο σύντροφος της Lady Gaga. Έχει σημαίνοντα ρόλο στον κλάδο της τεχνολογίας. Σύμφωνα με το LinkedIn του, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας του συνιδρυτή του Facebook Sean Parker, Parker Group. Είναι επίσης διευθύνων εταίρος της Parker Ventures και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Parker Institute for Cancer Immunotherapy.

Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ από το 2002 έως το 2006. Αποφοίτησε με πτυχίο στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Η καθαρή αξία του εκτιμάται σε 600 εκατομμύρια δολάρια από το 2023, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα. Συγκριτικά, η Lady Gaga φέρεται να έχει εκτιμώμενη αξία 320 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2023. Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι ότι η Gaga βγαίνει με κάποιον που είναι πλουσιότερος από την ίδια.

Ο Michael υποστήριξε την Gaga κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην ορκωμοσία του προέδρου Joe Biden τον Ιανουάριο του 2021. Το ζευγάρι εθεάθη να κρατιέται χέρι-χέρι καθώς έφευγε από το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον εκείνη την ημέρα. Αρκετούς μήνες αργότερα, η Gaga δήλωσε στη Vogue ότι η ορκωμοσία του 2021 ήταν “μία από τις πιο περήφανες ημέρες ολόκληρης της ζωής μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα