Linda Evangelista: Η νέα φωτογραφία που μοιράστηκε και η συγκινητική ανάρτησή της για τον καρκίνο

20:00 9/12/2023 - Πηγή: InStyle

Σε μία ακόμη προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Linda Evangelista. Το μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από προηγούμενη μαστογραφία της.

Η νέα φωτογραφία που μοιράστηκε η Linda Evangelista Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista)

«Ζητώ από όλους να συνειδητοποιήσουν

πόσο σημαντικό είναι να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με τον γιατρό σας για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο ανίχνευσης καρκίνου που είναι κατάλληλο για εσάς. Η πρόωρη πρόληψη καρκίνου ή προ καρκίνου μπορεί να βοηθήσει να σωθούν ζωές» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Linda Evangelista:H διάγνωση για καρκίνο του μαστού και η μαστεκτομή

Η Linda Evangelista διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2018 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή. Το 2022, διαγνώστηκε ξανά με καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε άλλη επέμβαση.

Το supermodel μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της με τον καρκίνο. Έχει δηλώσει ότι η διάγνωσή της ήταν “καταστροφική” και ότι η μαστεκτομή ήταν “μια πολύ δύσκολη απόφαση“. Ωστόσο, είπε επίσης ότι είναι ευγνώμων που είναι ζωντανή και ότι ελπίζει να βοηθήσει άλλους που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.

Η ίδια λαμβάνει πολλές φορές μέρος σε καμπάνιες για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Δε δίστασε μάλιστα να μοιραστεί τις δικές της εμπειρίες με την ακτινοθεραπεία και τη χημειοθεραπεία που έκανε, ελπίζοντας να βοηθήσει άλλους που υποβάλλονται σε θεραπεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα