Ο σκανταλιάρης πρίγκιπας Louis “ξαναχτυπά” σε δημόσια εκδήλωση

15:30 9/12/2023 - Πηγή: InStyle

Ασταμάτητος ο πρίγκιπας Louis, επέδειξε τον σκανταλιάρικο εαυτό του άλλη μια φορά.

Ο 5χρονος πρίγκιπας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τρίτη ετήσια συναυλία “Μαζί τα Χριστούγεννα”, που διοργάνωσε η Kate Middleton.

Earlier this evening, members of the Royal

Family were joined by a congregation including midwives, health visitors, nursery teachers and community volunteers for a special carol service in the Abbey.

Read more:https://t.co/Al4NQJij70#TogetherAtChristmas#RoyalCarols pic.twitter.com/eDlLHyC3cs

Westminster Abbey (@wabbey) December 8, 2023

Ο Louis προσπάθησε να σβήσει το κερί της αδελφής του Charlotte στη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης λειτουργίας στο Αββαείο του Westminster. Ο μικρός φούσκωνε τα μάγουλά του για να φυσήξει το κερί, με τη Chalotte να διασκεδάζει με το ύφος του.

Prince Louis put on a cheeky display while attending a Christmas concert organised by his mother, the Princess of Wales

Read more https://t.co/z5UoDPqpX4

Sky News (@SkyNews) December 9, 2023

Νωρίτερα, ο Louis, η Charlotte και ο George εθεάθησαν να αφήνουν γράμματα για τον Άγιο Βασίλη σε μια κόκκινη ταχυδρομική θυρίδα. Επίσης, έψαλαν τα κάλαντα μαζί με τους γονείς τους.

The Wales children posting their letters in the Postcard for other children in need before entering Westminster Abbey#TogetherAtChristmas #PrinceGeorge #PrincessCharlotte #PrinceLouis pic.twitter.com/mdBg88Lo7z

— Canellecitadelle (@Canellelabelle) December 8, 2023

Η τελετή, την οποία υποστήριξε το Βασιλικό Ίδρυμα, τίμησε όσους εργάζονται για τη στήριξη των βρεφών, των μικρών παιδιών και των οικογενειών σε κοινότητες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα