Η Selena Gomez μάς δείχνει πώς θα φορέσουμε λευκά τον χειμώνα

15:17 9/12/2023 - Πηγή: InStyle

Κάποτε, ίσως ήταν κανόνας το να φοράμε λευκά μόνο το καλοκαίρι. Ωστόσο, σήμερα, οι πιο κομψές γυναίκες επιδεικνύουν πώς τα λευκά είναι εξίσου ενδιαφέροντα και τον χειμώνα. Γιατί; Επειδή ταιριάζουν αρμονικά με την παγωμένη ατμόσφαιρα και γιατί τα πιο εντυπωσιακά παλτό είναι, φυσικά, λευκά! Πώς όμως, μπορούμε να υιοθετήσουμε αυτήν την τάση; Ας εξερευνήσουμε την ολοκληρωμένη προσέγγιση, εμπνευσμένη από την τελευταία εμφάνιση της Selena Gomez.

Λευκή
Selena

Η Selena Gomez εμφανίστηκε πρόσφατα με ένα αξιοσημείωτο λευκό παλτό της εταιρείας REISS, σε μια εκδήλωση για τα Βραβεία Ομορφιάς του 2023, που πραγματοποιήθηκαν στο Rainbow Room στο Rockefeller Center της Νέας Υόρκης. Συνδύασε το παλτό με ένα ασορτί πλεκτό ζιβάγκο μίνι φόρεμα και slouchy λευκές μπότες ως το γόνατο, ενώ τα ασημένια σκουλαρίκια έδιναν την απαραίτητη λάμψη στο κατά τα άλλα cozy chic σύνολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maïssa ♡ (@gomezftme)

Όσον αφορά το μακιγιάζ, η Selena ανέδειξε τις καινούργιες της ανταύγειες με ένα μισό ponytail και nude μακιγιάζ με έντονα smoky eyes.

Νέο ζευγάρι στην πόλη

Το λευκό χειμωνιάτικο σύνολο της Selena όμως δεν είναι ο μόνος λόγος που κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα των media αυτήν την εβδομάδα. Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν είναι πια ελεύθερη και ότι είναι σε σχέση με τον παραγωγό μουσικής Benny Blanco. Μάλιστα φορά και δαχτυλίδι με το γράμμα B! Εμάς πάντως, μας μοιάζει για πολύ σοβαρό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SG Updates (@mariegomezfandom)

Keywords
Τυχαία Θέματα