Madonna: Έγινε αναζωογόνηση με Narcan προτού εισαχθεί στην Εντατική – Πότε γίνεται η χρήση του φαρμάκου

13:22 7/7/2023 - Πηγή: InStyle

H Madonna βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη και έπρεπε να γίνει αναζωογόνηση με Narcan προτού εισαχθεί στην Εντατική, σύμφωνα με νέες αναφορές.

Τι σημαίνει η χρήση του Narcan

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Radar Online, όταν η βασίλισσα της pop

βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της στις 24 Ιουνίου, εκείνοι που βρήκαν το “άψυχο σώμα” της φέρεται να της χορήγησαν μια ένεση Narcan.Το φάρμακο χρησιμοποιείται συνηθέστερα για την ταχεία αναστροφή μιας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο, το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι το Narcan χρησιμοποιήθηκε για την καταπολέμηση του σηπτικού σοκ – και όχι για τη χρήση ναρκωτικών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι η popstar πήρε υπερβολική δόση, σύμφωνα με το Radar.

Το Page Six δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από τις λεπτομέρειες σχετικά με την υποτιθέμενη χορήγηση Narcan.

Η περιπέτεια υγείας

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Madonna βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της τον περασμένο μήνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Χρειάστηκε να διασωληνωθεί για τουλάχιστον μία νύχτα πριν αφαιρεθεί ο σωλήνας. Ο μάνατζερ της Madonna, Guy Oseary, αποκάλυψε αργότερα στο Instagram ότι η πελάτισσά του είχε “αναπτύξει μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Ο Oseary εξήγησε ότι η Madonna ήταν “ακόμη υπό ιατρική φροντίδα” και ότι “αναμένεται πλήρης ανάρρωση.” Έκτοτε η Madonna έχει πάρει εξιτήριο και αναρρώνει σπίτι της αν και φέρεται ότι ακόμη έχει δρόμο να διανύσει αφού είναι εξασθενημένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα