Mariah Carey: Υποχώρησε στις απαιτήσεις της κόρης της – “Η μαμά ενέδωσε”

16:30 4/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Mariah Carey είναι μια περήφανη μαμά και δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της για το πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα παιδιά της. Η Monroe και ο Moroccan θα γίνουν 13 χρόνων τον επόμενο μήνα, οπότε η σταρ βρίσκει όλο και πιο δύσκολο να αντισταθεί στις απαιτήσεις των έφηβων παιδιών της, όσο δύσκολο κι αν είναι για εκείνη να αντιληφθεί ότι έχουν μεγαλώσει.

Η 54χρονη Mariah εκμυστηρεύτηκε πως πλέον δεν μπορεί να αρνείται στην κόρη της να χτενίζει τα μαλλιά της όπως επιθυμεί. Κι έτσι για πρώτη φορά της επέτεψε

να ισιώσει τα φυσικά σγουρά μαλλιά της.

Σε Instagram Story, η Mariah αποκάλυψε το αποτέλεσμα του νέου χτενίσματος της Monroe, με τα μαλλιά της έφηβης να φθάνουν ως τη μέση της. Η ιδια έδειχνε πολύ ικανοποιημένη βγάζοντας περιπαικτικά τη γλώσσα στον φακό.

“Οι μέρες του “δεν μπορείς να ισιώσεις τα μαλλιά σου!” έχουν τελειώσει!!!” έγραψε στη λεζάντα του Insta Story προσθετοντας το hashtag “#MommyGivesIn” δηλαδή, η μαμά ενέδωσε.

Η Carey δεν είναι η μόνη που εύχεται τα δίδυμα να σταματήσουν να μεγαλώνουν τόσο γρήγορα! Το ίδιο εύχεται και ο μπαμπάς τους, ο 43χρονος Nick Cannon, ο οποίος μιλώντας τον Ιανουάριο στο People είπε ότι είναι “τρελό” το γεγονός ότι η Monroe και ο Moroccan γίνονται 13 ετών τον Απρίλιο.

“Είναι τρελό, φίλε. Μόλις τους μιλούσα γι’ αυτό”, είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα