Marilyn Monroe: Κατεδαφίζεται το σπίτι της στο Λος Άντζελες – Το αγόρασε έξι μήνες πριν από τον θάνατό της

09:05 7/9/2023 - Πηγή: InStyle

Το μοναδικό σπίτι που είχε ποτέ η Marilyn Monroe στο Λος Άντζελες, φέρεται να πρόκειται να κατεδαφιστεί από τον νέο ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με τη New York Post, η οποία ήταν η πρώτη που μετέδωσε την είδηση, ο ιδιοκτήτης, που δεν κατονομάζεται, κατέθεσε άδειες για κατεδάφιση, για την οποία το Τμήμα Δόμησης και Ασφάλειας του Λος Άντζελες ενέκρινε “έλεγχο σχεδίου” την Τρίτη. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης δεν έχει λάβει ακόμη το επίσημο “πράσινο φως” για να ξεκινήσει.

The only home

Marilyn Monroe ever owned, and where she died, faces demolition https://t.co/md8FleuIl7 pic.twitter.com/H5BUxGlzKR

New York Post (@nypost) September 5, 2023

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της χτισμένης σε ισπανικό στιλ hacienda του 1929, ο διαχειριστής hedge fund Emerald Lake Dan Lukas και η σύζυγός του Anne Jarmain, πούλησαν το ακίνητο στον νέο αγοραστή αντί περίπου 8,35 εκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το Post and Robb Report.

Το ακίνητο τεσσάρων υπνοδωματίων και τριών μπάνιων διατηρεί ακόμη τα αυθεντικά ξύλινα δοκάρια, τα δάπεδα από πλακάκια τερακότα και τα παράθυρα, θυμίζοντας την ουσία της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ.

Η περιφραγμένη κατοικία στο Brentwood διαθέτει επίσης ένα καταπράσινο γκαζόν με ένα εσπεριδοειδές δέντρο, μια μεγάλη πισίνα που περιβάλλεται από ένα αίθριο από τούβλα και ένα γκαράζ δύο αυτοκινήτων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilyn Monroe (@marilynmonroe)

Ενώ ένα μεγάλο μέρος του εξωτερικού χώρου παραμένει το ίδιο, οι εσωτερικοί χώροι της κουζίνας και του μπάνιου έχουν ανακαινιστεί και ο ξενώνας έχει πλέον συγχωνευτεί με το κυρίως σπίτι. Η πόρτα της κρεβατοκάμαρας της Monroe μετακινήθηκε επίσης, σύμφωνα με την Post.

Ωστόσο, πάνω από την μπροστινή πόρτα του κτήματος υπάρχει μια από τις προσωπικές πινελιές του σπιτιού της Monroe: ένα οικόσημο με λατινική επιγραφή που γράφει “Cursum Perficio”, που μεταφράζεται ως “Το ταξίδι μου τελειώνει εδώ”.

Η Monroe αγόρασε το ακίνητο τον Φεβρουάριο του 1962 αντί 77.500 δολαρίων. Έξι μήνες αργότερα, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της σε ηλικία 36 ετών στις 5 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα