Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Εγκατέλειψαν επισήμως το Φρόγκμορ Κότατζ μετά την έξωση του βασιλιά Κάρολου

10:46 29/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εγκατέλειψαν και επισήμως την κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με το ITV News, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μάζεψαν τελικά τα πράγματά τους και μετακόμισαν από το Φρόγκμορ Κότατζ, τρεις μήνες αφού ο βασιλιάς Κάρολος τους έκανε έξωση από το ακίνητο.

Αξιωματούχος των Ανακτόρων δήλωσε ότι ο Harry και η Markle, “μόλις

τώρα έφυγαν” από το κτήμα.

Παρά το γεγονός ότι μετακόμισαν στην Καλιφόρνια το 2020 εν μέσω Megxit, το εξοχικό -που βρίσκεται στο κτήμα του Ουίνδσορ- ήταν η επίσημη κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

https://t.co/gFtY2bRg5s Harry and Markle finally vacate Frogmore Cottage and return keys six months after notice ~ #USA #News https://t.co/fnspAd9Gch

— Follow @JodyField (@JodyField) June 29, 2023

O Kάρολος φαίνεται ότι ξεκίνησε τη διαδικασία έξωσης μόλις μία ημέρα μετά την κυκλοφορία των συγκλονιστικών απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Harry “Spare.”

Ο Harry έκανε αρκετούς εκρηκτικούς ισχυρισμούς εναντίον της οικογένειάς του στα απομνημονεύματα, συμπεριλαμβανομένου ότι ο Κάρολος αστειευόταν συνεχώς ότι δεν ήταν ο “πραγματικός” πατέρας του Harry.

Ενώ το Παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη ποιος θα μετακομίσει στο σπίτι, ο Κάρολος φέρεται να σχεδιάζει να το χαρίσει στον πρίγκιπα Andrew.

Keywords
Τυχαία Θέματα