Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Ετοιμάζουν δύο σειρές για το Netflix- Στην κουζίνα η δούκισσα του Σάσεξ

21:40 12/4/2024 - Πηγή: InStyle

H Meghan Markle και o πρίγκιπας Harry συνεχίζουν τη συνεργασία τους με το Netflix, αφού ανακοίνωσαν πως έχουν ήδη δύο έργα στα σκαριά.

Η εταιρεία τους Archewell Productions αποκάλυψε ότι δύο νέες μη μυθοπλαστικές σειρές βρίσκονται στα “αρχικά στάδια” της παραγωγής στο Netflix, με το Deadline να μεταδίδει πρώτο την είδηση.

Μια σειρά που επιμελείται η Meghan, η οποία θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός, θα “γιορτάζει τις χαρές της μαγειρικής και της κηπουρικής, της διασκέδασης και της φιλίας“. Τη σκηνοθεσία της σειράς θα αναλάβει ο Michael Steed, ο οποίος εργάστηκε για τον Anthony Bourdain: Parts Unknown, ενώ υπεύθυνη για την παραγωγή θα είναι η Leah Hariton, η οποία ήταν παραγωγός στην εκπομπή μαγειρικής Selena + Chef της Selena Gomez στο HBO.

Η δούκισσα του Σάσεξ, 42 ετών, έχει αγάπη για τη μαγειρική, από το να ψήνει γαλοπούλα για την Ημέρα των Ευχαριστιών στο πλέον καταργημένο Instagram της μέχρι τη συνεργασία της με τη Hubb Community Kitchen για ένα βιβλίο μαγειρικής με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων ως ένα από τα πρώτα της έργα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η άλλη σειρά θα “προσφέρει στους θεατές μια άνευ προηγουμένου πρόσβαση στον κόσμο του επαγγελματικού πόλο”, ένα άθλημα που ο πρίγκιπας Harry, 39 ετών, παίζει εδώ και δεκαετίες. Παίζει συχνά σε φιλανθρωπικούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένου ενός εμβληματικού εράνου για το Sentebale, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που ο Harry ίδρυσε μαζί με τον πρίγκιπα Seeiso του Λεσότο το 2006 για να βοηθήσει παιδιά και νέους που πλήττονται από τη φτώχεια, την ανισότητα και το HIV/AIDS στη νότια Αφρική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PositivevibesOnly (@positivevibestx_)

“Γνωστή κυρίως για την αισθητική και την κοινωνική της σκηνή, η σειρά θα τραβήξει την κουρτίνα πίσω από την τόλμη και το πάθος του αθλήματος, καταγράφοντας τους παίκτες και όλα όσα χρειάζονται για να αγωνιστεί κανείς στο υψηλότερο επίπεδο”, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι και οι δύο εκτελεστικοί παραγωγοί του έργου, κυρίως στο US Open Polo Championship στη Φλόριντα, ενώ ο Miloš Balać (Welcome to Wrexham) είναι ο δημιουργός.

Οι τίτλοι και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των δύο εκπομπών αναμένεται να ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα