Michael Douglas: Θύελλα αντιδράσεων για την ανάρτηση του σχετικά με την απαγωγή 12χρονης από τη Χαμάς

Σε μια έντονη ένδειξη υποστήριξης του Ισραήλ από το Hollywood, περισσότερες από 700 προσωπικότητες από τη βιομηχανία του θεάματος υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή. Με την επιστολή καταδικάζουν τη Hamas και απαιτούν την ασφαλή επιστροφή των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα.

Ανάμεσα σε αυτές τις προσωπικότητες ήταν και ο Michael Douglas που συνεχίζει να εκφράζει τις απόψεις του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και δέχεται

θύελλα αντιδράσεων.

H τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού: Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

“Πάνω από 200 άνδρες, γυναίκες, παιδιά και μωρά είναι αιχμάλωτοι από τρομοκράτες της Χαμάς. Η Νοάμ Αβιγδόρι είναι 12 ετών και πρέπει να την φέρουμε πίσω στο σπίτι της τώρα! Αυτοί οι αθώοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή παγιδευμένοι μέσα στη Λωρίδα της Γάζας. Κανείς δεν έχει καμία ιδέα πότε ή αν θα επιστραφούν στο σπίτι τους – ούτε καν οι οικογένειές τους. Από βρέφη μόλις 9 μηνών, έως ηλικιωμένους επιζήσαντες του Ολοκαυτώματος, τους έχουν αρπάξει βάναυσα από τους αγαπημένους τους. Πρέπει να τους φέρουμε πίσω!”γράφει ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός δέχθηκε εκατοντάδες αρνητικά μηνύματα κάτω από τη φωτογραφία με τους ακόλουθούς του να δείχνουν την δυσαρέσκεια τους.

“Να μορφωθείς και να δείχνεις σεβασμό, είσαι δημόσιο πρόσωπο.”

“Μέχρι τώρα σε συμπαθούσα πολύ ως ηθοποιό. Τώρα ήρθε η ώρα να σε διαγράψω”.

“Μάλλον ξέχασες όλα αυτά τα αθώα παιδιά που σκότωσαν οι Ισραηλινοί”

“Δεν είσαι αντικειμενικός. Δεν βλέπεις και με τα δυο σου μάτια. Ελευθερώστε την Παλαιστίνη”

“Πόσα σε πλήρωσαν για να κάνεις αυτό το post. ‘Ολα αυτά τα αθώα παιδιά που σκοτώνονται κάθε μέρα στην Παλαιστίνη, ξύπνα και δες την αλήθεια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα