Michelle Obama: Απολαμβάνει βουτιές στην Ιταλία με τον Tom Hanks και τη Rita Wilson

12:45 30/9/2023 - Πηγή: InStyle

H Michelle Obama απολαμβάνει τις ευρωπαϊκές διακοπές της χωρίς τον σύζυγό της, Barack, αλλά με… διάσημη παρέα.

Η Michelle Obama εθεάθη να κάνει βουτιές στις ακτές της Ιταλίας μαζί με τον απολαμβάνοντας τον ήλιο με τον Tom Hanks και τη σύζυγό του Rita Wilson.

Η πρώην Πρώτη Κυρία πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες κάνοντας διακοπές στην Ευρώπη και εθεάθη να επιβαίνει στο superyacht του Steven Spielberg μαζί με τη σύζυγο του σκηνοθέτη Kate Capshaw όπως και το Χολιγουντιανό ζευγάρι.

Η

παρέα εθεάθη να βγαίνει από το superyacht του Steven, αξίας 250 εκατομμυρίων δολαρίων, κοντά στο Πορτοφίνο, και να επιβιβάζεται σε ένα μικρότερο σκάφος, το οποίο τους πήγε για μια μέρα ψαροντούφεκο.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας με το σκάφος, οι σταρ συνομίλησαν καθώς απολάμβαναν τον ιταλικό ήλιο και απολάμβαναν την εκπληκτική θέα.

EXCLUSIVE: Michelle Obama enjoys a snorkeling session with a shirtless Tom Hanks and his wife Rita Wilson in Italy – before climbing aboard Steven Spielberg’s $250 MILLION superyacht https://t.co/LIdfp9DlKS pic.twitter.com/EmdQg5Rq07

Daily Mail US (@DailyMail) September 29, 2023

Το τεράστιο σκάφος διαθέτει δύο πισίνες, κινηματογράφο και ελικοδρόμιο προσγείωσης ελικοπτέρων. Η Michelle απόλαυσε μερικές πλούσιες εβδομάδες, επισκεπτόμενη μια σειρά από εντυπωσιακά μέρη σε όλη την Ευρώπη.

Εθεάθη στη Μαδρίτη νωρίτερα αυτόν τον μήνα και στη Μαγιόρκα λίγες ημέρες πριν από αυτό. Πριν από αυτό, πήγε στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει το US Open με τον σύζυγό της, Barack Obama..

Keywords
Τυχαία Θέματα