Neymar-Bruna Biancardi: Καλωσόρισαν στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι – Η τρυφερή ανάρτηση

13:09 7/10/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Neymar και η Bruna Biancardi ανακοίνωσαν τη γέννηση της κορούλας τους, με τους δύο γονείς να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Biancardi δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού στο Instagram με τη νεογέννητη κόρη τους κάνοντας τις καρδιές να λιώσουν.

Η 29χρονη δήλωσε ότι “η ζωή τους είναι πλήρης” μετά τον ερχομό της Mavie: “Ήρθε η Mavie μας για να ολοκληρώσει τις ζωές μας. Καλώς ήρθες κόρη μου! Αγαπιέσαι ήδη από εμάς… Ευχαριστούμε που μας επέλεξες” έγραψε στην τρυφερή της ανάρτηση η Bruna.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο
Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Ο Neymar είχε επιστρέψει αεροπορικώς στη Βραζιλία μετά την εισαγωγή της Bruna στο μαιευτήριο ενός ιδιωτικού νοσοκομείου στο Σάου Πάουλο.

Το αστέρι της Αλ Χιλάλ έφυγε από τη Σαουδική Αραβία την Πέμπτη για να ταξιδέψει στην πατρίδα του, αφού ο σύλλογος Saudi Pro League έδωσε άδεια στον Neymar να κάνει το ταξίδι και να χάσει τον αγώνα με την Al-Okhdood το Σάββατο.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα Globo, η Mavie γεννήθηκε με καισαρική τομή τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Τον Απρίλιο, ο Neymar και η Bruna νακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί.

Ο Neymar είναι ήδη πατέρας του γιου Davi Lucca, 12 ετών, τον οποίο έχει με την πρώην σύντροφό του, Carolina Dantas.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Ο Neymar και η Biancardi πιστεύεται ότι άρχισαν να βγαίνουν το 2021, αλλά κράτησαν το ειδύλλιό τους μυστικό πριν το κάνουν Instagram official τον Ιανουάριο του 2022. Ωστόσο, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους τον Αύγουστο του 2022, πριν αναζωπυρώσουν το ειδύλλιό τους λίγο αργότερα.

Η Bruna νωρίτερα αυτόν τον μήνα έσπασε τη σιωπή της, αφού ο 31χρονος Neymar είχε κατηγορηθεί για απιστία, αφού βιντεοσκοπήθηκε να διασκεδάζει με άγνωστες γυναίκες σε ισπανικό νυχτερινό κέντρο.

Bruna Biancardi: Η έγκυος σύντροφος του Neymar σπάει τη σιωπή της μετά τα νυχτοπερπατήματά του με δύο γυναίκες

“Καλησπέρα, γνωρίζω τι συνέβη και για άλλη μια φορά είμαι απογοητευμένη, αλλά στο τελικό στάδιο της εγκυμοσύνης μου. Η προσοχή μου και οι ανησυχίες μου στρέφονται στην κόρη μου και αυτό είναι το μόνο που θα σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα αγάπης“, έγραψε στο Instagram.

Τον Ιούνιο, υπήρξαν νέες κατηγορίες για απιστία από τον Neymar, κάτι που τον ώθησε να δημοσιεύσει μια δημόσια συγγνώμη στην Bruna στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα