Nicole Kidman: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα στα 56 της

19:00 19/3/2024 - Πηγή: InStyle

Σε μια από τις πιο αισθησιακές και αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις στην καριέρα της η Nicole Kidman ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της, στα 56 της χρόνια.

Η Χολιγουντιανή σταρ κοσμεί το εξώφυλλο του αμερικανικού Elle, το τεύχος “Impact” του Απριλίου και εντυπωσιάζει με μια σειρά από σέξι εμφανίσεις, καθώς μιλά για τις “βαθιά προσωπικές σχέσεις” της. Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ ποζάρει με εσώρουχα Dolce & Gabbana αξίας 1.500 λιρών, ξαπλωμένη σαγηνευτικά πάνω σε έναν καθρέφτη και κόβει την ανάσα με το σεξαπίλ και τον αισθησιασμό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Η Nicole Kidman μιλά για το ευτυχισμένο μέρος της ζωής της, καθώς αποκαλύπτει την ικανοποίηση που παίρνει από τις σχέσεις της.

‘Έχω μια πολύ γεμάτη ζωή με ανθρώπους που αγαπώ” σημείωσε. “Μεγαλώνω κόρες. Είμαι σύζυγος, είμαι η καλύτερη φίλη. Είμαι αδελφή, είμαι θεία. Έχω βαθιά στενές σχέσεις με τους ανθρώπους. Και αυτό, για μένα, είναι το νόημα της ζωής – και στη συνέχεια να φροντίζουμε για το τι αφήνουμε πίσω μας, ποιον αφήνουμε πίσω μας και πώς το κάνουμε αυτό, και την αίσθηση του σεβασμού μας προς αυτό”.

Αναφερόμενη στη δουλειά της, επεσήμανε: “Είμαι τυχερή που έχω μια δουλειά όπου μπορώ να εξερευνήσω συναισθηματικά τοπία που είναι βαριά, παράξενα, εξαιρετικά, περίεργα, όμορφα, βαθιά“, είπε. “Δεν τα αποφεύγω, εν μέρει επειδή έχω δεσμευτεί να εξετάζω τη ζωή, τι σημαίνει να είσαι ζωντανός και να αισθάνεσαι“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Υπάρχουν όμως και κάποιες πλευρές της δουλειάς της από τις οποίες η Nicole θέλει περισσότερο να ξεφύγει, καθώς πρόσθεσε ότι έπειτα από ένα λαμπερό κόκκινο χαλί ή ένα πάρτι μόδας θέλει πάντα να επιστρέψει στο σπίτι της, στη φούσκα της.

Εξήγησε: “Μερικές φορές όλο αυτό μοιάζει λίγο εξωπραγματικό. Θέλω να βγω έξω, να βγάλω το φόρεμά μου και να βάλω τις πιτζάμες μου. Είναι κάπως σαν το αντίθετο της Σταχτοπούτας – χαίρομαι να πάω σπίτι και να επιστρέψω στον εαυτό μου. Νιώθω λίγο συγκλονισμένη. Λέω: Πρέπει να πάω σπίτι τώρα. Είμαι πολύ κουρασμένη. Θέλω να ζεσταθώ, να κουλουριαστώ και να νιώσω αληθινή“.

Και πρόσθεσε: “Μου αρέσει να συμμετέχω σε κάτι που δεν έχει σχέση με τη δουλειά μου, δεν έχει σχέση με το ποια είμαι, τίποτα απ’ όλα αυτά. Απλά ένας πολίτης που βρίσκεται στον κόσμο. Και τα παιδιά μου το λατρεύουν αυτό, επίσης, όταν το κάνω αυτό“.

Keywords
Τυχαία Θέματα